לתשומת לבך, בגילה לא משרתים את כל תושבי ירושלים, רק לתושבי השכונות: גילה, קטמונים, הר חומה, תלפיות, מלחה, בית צפפה וארמון הנציב.נכתב ע"י sarigold5;1071542:הלכתי פעם למשרד הפנים על הבוקר כשפותחים והייתי בחוץ תוך חצי שעה.
יש גם סניף בגילה שמהיר יותר.
אם אמלא את הטופס הזה - ישלחו לי הביתה ספח מעודכן?נכתב ע"י grafix;1071477:רישום דרך האתר:
http://forms.gov.il/globalData/GetS...x?formType=<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
לתשומת לבך, רק דרך דפדפן אקספלורר.
לא צריך. עשיתי את זה ממש לא מזמן.נכתב ע"י מירה כ;1071738:אם אמלא את הטופס הזה - ישלחו לי הביתה ספח מעודכן?
לא צריך להחזיר להם את הספח הישן?
מעניןנכתב ע"י grafix;1071562:לתשומת לבך, בגילה לא משרתים את כל תושבי ירושלים, רק לתושבי השכונות: גילה, קטמונים, הר חומה, תלפיות, מלחה, בית צפפה וארמון הנציב.
פעם באתי לשם (מביתר עילית) ולא רצו לתת לי שירות.
נכון פעם זה היה כך, אני הרבה פעמים באתי לשם, אבל בפעם האחרונה (לפני כשנה) אמרו לי שהשתנו הנהלים.נכתב ע"י הלו קיטי;1071742:מענין
פעם באתי לשם לעשות דרכון וקיבלתי שרות (מביתר)
נכתב ע"י grafix;1071757:נכון פעם זה היה כך, אני הרבה פעמים באתי לשם, אבל בפעם האחרונה (לפני כשנה) אמרו לי שהשתנו הנהלים.
בעירייה אי אפשר לקבל את כל שירותי משרד הפנים, רק לעדכן את הספח (הוספת ילד, שינוי כתובת) וגם זה לוקח הרבה זמן, צריך לבוא לעירייה, להשאיר את הספח, ולבוא לקחת חזרה אחרי כשבועיים.נכתב ע"י רחל המומחית;1072199:יש לך בעירייה בביתר שלוחת משרד הפנים, למה ללכת עד גילה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: מחשושה, דיתוש, יצחק. ועוד 6 משתמשים9 //