משרד התמ"ת- עזרה

• הוסף לסימניות
בוקר טוב!
למישהו יש אולי טלפון של גורם בכיר במשרד התמת שאפשר לדבר איתו על הדירוג שנקבע?

בשל בעיה רוחבית במשרד שלי, שכר אוגוסט הוצג בתלוש ספטמבר. חשב משרד התמ"ת מסתכל על זה כסכום אחד, ולכן הדירוג שלי גבוה... (+ דרגה בגלל שבעלי אברך)...

זה מפורט בתלוש, מצוין גם בכתב + חותמת המעסיק, וכן מצ"ב ע"כ אישור מעסיק.
מדי יום אני מתקשרת, ממתינה זמן רב עד שעונים, בשביל לדבר עם נציגה שבמקרה הטוב מבינה מה שאני אומרת ומבטיחה שיטופל, ובמקרה הפחות טוב- אומרת שאין מה לעשות, ושאשלח מסמך נוסף (כל פעם הם נתפסים לשטות אחרת...)

כל שיחה מסתיימת- "נכון צודקת, זה יטופל, תמתיני עד 14 יום"

ובפועל כלווווווווום (!!!!!) לא קורה!!!!!!

ביקשתי לדבר עם מישהו בסמכות גבוהה יותר ולא הסכימו להעביר.

מה עושים????????????

• הוסף לסימניות
תשלחי את תלושי השכר הקודמים + המאוחרים יותר, אולי זה יבהיר את הנק'.

• הוסף לסימניות
לי היתה בעיה ממש דומה, שלחתי מכתב הבהרה של החשב שכר והבעיה הסתדרה.

• הוסף לסימניות
כנ"ל. מכתב הסבר מפורט ממחלקת השכר + הסבר טלפוני למוקדנית שענתה והקלידה מה שאמרתי וב"ה תוך יומים סודרה הדרגה.

• הוסף לסימניות
עשיתי את כל זה כ"כ הרבה פעמים......

אבל היום בבוקר פשוט הרמתי טלפון זועם, וצעקתי (כן,כן!!!), ואימתי שבמידת הצורך אפנה אפילו לדרגים הגבוהים,
וווו- ב"ה עכשיו עודכנה לי הדרגה!! אחרי חודש שלם של טרטור, טלפונים ושליחת מסמכים!

כנראה שלפעמים (ועם כל הצער שבדבר) הדרך היעילה ביותר היא להרים את הטון!!!!

• הוסף לסימניות
אוקי:

אז גם לי היתה בעיה דומה, ומה שעזר לי:
א. אכן צעקתי וממש איימתי בהגשת תלונה
ב. שלחי הצהרת מעסיק (גם אם התלוש שלך ממוכן), תכללי 4 חודשים + תלושים תואמים להם, הסבר לגבי מה שקרה בתלושים וחתימה של הבוס שלך
אצלי זה פתר את הבעיה (בסוווווווף... גמאני קיבלתי רק החודש דרגה...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י OR_Design;1409151:
היה לי בעבר (שנה שעברה ולפי) אותה בעיה.
רשמתי מכתב מסודר
שלחתי והכל הסתדר.
חשוב איך כותבים.. מה מסבירים.

כשאני הסתפקתי בכתיבה בלבד (ואני ממש לא גרועה בזה)- לא ממש הועיל לי
יש מצבים שחובה לאיים עליהם בהגשת תלונה למבקר
כמו במצב של פותחת האשכול, אם היא לא תקבל דירוג עוד החודש אזי כבר לא תקבל החזר רטרואקטיבי על ספטמבר (משרד התמת מחזיר מרגע קביעת הדרגה חודשיים לאחור)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה