נכון מאודלענ"ד
צריך לבדוק מה יותר גבוה אחוז התשואה או דמי הניהול ולהחליט לפי זה.....
לדעתי זה משתנהנכון מאוד
השאלה היא איך אפשר לבדוק את זה??
מישהו פה יודע מה יותר גבוה בד"כ?
עדיף להשאיר כמה שיותר זמן.אחרי גיל 21 יורד דמי ניהול
אשמח מאוד לקבל את חוות הדעת של המומחים כאן
האם זה רווחי להשאיר שם את הכסף
או שעדיף להוציא
תודה רבה
באזור האישי.השאלה היא איך אפשר לבדוק את זה??
נכון.אחרי גיל 21 יורד דמי ניהול
אני לא יודע באיזה מסלול אתם.האם זה רווחי להשאיר שם את הכסף
מסלול הלכהאני לא יודע באיזה מסלול אתם.
אבל בהנחה ואת במסלול טוב
(מנייתי פאסיבי)
הדעה הרווחת בפורום ואני ביניהם,מסלול הלכה
מה זה אומר?מעדיפים את המסלול הלכה של אינפיניטי.
זה נמצא במסלול הלכה שההורים בחרו בזמנו זה היה פסגות ולאחרונה הראל קנו אפ פסגותכפי שכבר כתבו פה, בוודאי שכדאי להשאיר לכמה שיותר זמן!!
בנוגע למסלול השקעה אל תעבירי לשום מקום מבלי שאת מוודאת מה המסלול המתאים ביותר לנתונים האישיים שלך.
בהצלחה.
הכל תלוי בנתונים האישיים שלך.זה נמצא במסלול הלכה שההורים בחרו בזמנו זה היה פסגות ולאחרונה הראל קנו אפ פסגות
זה מסלול טוב?
יש משהו יותר טוב?
כתבו כבר הרבה דברים טוביםאחרי גיל 21 יורד דמי ניהול
אשמח מאוד לקבל את חוות הדעת של המומחים כאן
האם זה רווחי להשאיר שם את הכסף
או שעדיף להוציא
תודה רבה
למה היית פודה?מהנסיון שלי בהעברת קופות לכל ילד הייתי פודה וזהו במקרה כזה)
זה מסלול טוב?
יש משהו יותר טוב?
@מימי אחתהכל תלוי בנתונים האישיים שלך.
אבל לכל אחד יש סיפור אחרמהנסיון שלי
זה אומר שאם ההחיסכון לטווח ארוךמה זה אומר?
שלנו נמצא בהראל
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים