התייעצות משתמשים בשמפו ומרכך סרקל?

• הוסף לסימניות
אני זה עושה ת' עבודה ז"א הילדים פחות נדבקים שוה או לא
אשמח לכל מידע בנושא

• הוסף לסימניות
אני משתמשת בשמפו סרקל פורטה. לא הרגיל. ועושה את העבודה נהדר. אצלי הם לא נדבקים. נדיר שזה קורה.

• הוסף לסימניות
אני משתמשת בשמפו סרקל
הבנות שלי לעיתים נדירות מאד נדבקות

• הוסף לסימניות
משתמשת המוווון שנים במרכך סרקל (בית עם בנות כ"י) והכינים באות והולכות, בעיקר באות...
לפני שנה וחצי בערך, טיפלתי לאחת הבנות ב'הדרין' (המצב אצלה ספציפית היה בלתי נסבל ובלתי פתיר) ומאז, שקט בגזרה אצל כל בנות הבית. כמובן שעדיין עם סרקל. אז לא יודעת להגיד אם סרקל שומר על התוצאה??

• הוסף לסימניות
אני שמתי לב, ששמפו ו/או מרכך של סרקל הפסיקו הדבקות , כשעברנו לשאר השמפויים , התאפשרה הדבקה

• הוסף לסימניות
אני שמה שמפו של פינוק עם ריח רוזמרין. עוזר פלאים.
ביום שעוברת לשמפו אחר חןזרות החגיגות....
ממש כמו שמן רוזמרין. נטמע עמוק בשורשי השיער

• הוסף לסימניות
לכל ילד יש שמפו שיותר עוזר.
אני משתמשת בשמפו כיף לילדים (עם רוזמרין) ומאז כמעט ולא נדבקים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה