עזרה משתמשים לי באשראי

• הוסף לסימניות
שלום רב, עברתי על הפירוט באשראי, ומצאתי חיובים קבועים ב 019 בסכומים משתנים.
פניתי ל 019, ולטענתם מדובר בכרטיס טוקמן של מישהו שמשתמש בזה בחו"ל.
אני מבין שהדבר היחיד שנותר לי לעשות כעת זה לבטל את האשראי. וע"כ מס' שאלות, אודה לעזרתכם.
1. האם כשאני מבטל כרטיס, כל החיובים בכרטיס עוברים לכרטיס אחר שאני מזמין? פשוט יש לי חיובים שאני לא יכול לחסום אותם.
2. האם יש דרך לקבל את הכסף שנלקח ממני במרמה?
תודה רבה מראש

(דבר אחד למדתי, כמה חשוב לעבור באופן קבוע על פירוט החיובים באשראי).

• הוסף לסימניות
תדברי עם חברת האשראי, הם אמורים לזכות אותך על החיובים שלא עשית, לבטל את הכרטיס ולשלוח לך כרטיס חדש.

• הוסף לסימניות
תדברי עם חברת האשראי, הם אמורים לזכות אותך על החיובים שלא עשית, לבטל את הכרטיס ולשלוח לך כרטיס חדש.
תודה,
אם אני חוסם את הכרטיס עכשיו באתר (שירות לקוחות לא פועל ביום ו'), אוכל לשחזר אח"כ את החיובים? או שצריך לעשות זאת דרך נציג שירות?

• הוסף לסימניות
קודם כל לבטל. לפני הכל..
תמיד אפשר להעביר חיובים.
והם חייבים לזכות אותך על כל חיוב שאתה מצהיר שזה לא אתה והם יבדקו את זה כמובן

• הוסף לסימניות
אם אני חוסם את הכרטיס עכשיו באתר (שירות לקוחות לא פועל ביום ו'), אוכל לשחזר אח"כ את החיובים? או שצריך לעשות זאת דרך נציג שירות?

קודם כל לבטל... אח"כ זיכוי כספי וכו' - לסדר מיד ביום ראשון

בהצלחה

• הוסף לסימניות
תודה לכולם על העזרה

• הוסף לסימניות
חלק מההוראות קבע עוברות וחלק לא, זה מאוד מעצבן אבל אפילו שאמרו לך שהם יעבירו את ההו"ק לא בכל המקומות זה עובד,
גם לשים לב שבציבור שלנו יש הרבה תשלומים שהם לא הוראות קבע אלא נדרים פלוס ודומיהם שולחים בקשה כל חודש וצריך להעביר במערכת שלהם לאשראי החדש [תהליך קל].

• הוסף לסימניות
לדיווח על אובדן או גניבה אפשר 24/7
זה גניבה...

• הוסף לסימניות
חלק מההוראות קבע עוברות וחלק לא, זה מאוד מעצבן אבל אפילו שאמרו לך שהם יעבירו את ההו"ק לא בכל המקומות זה עובד,
גם לשים לב שבציבור שלנו יש הרבה תשלומים שהם לא הוראות קבע אלא נדרים פלוס ודומיהם שולחים בקשה כל חודש וצריך להעביר במערכת שלהם לאשראי החדש [תהליך קל].
חברת האשראי לא מעבירה הוראות קבע
אלא שולחת הודעה לבעל ההוראת קבע על השינוי בכרטיס
ויש גופים שלא טורחים לעשות עם המידע הזה כלום

• הוסף לסימניות
חברת האשראי לא מעבירה הוראות קבע
אלא שולחת הודעה לבעל ההוראת קבע על השינוי בכרטיס
ויש גופים שלא טורחים לעשות עם המידע הזה כלום
נכון, וגם המידע לא תמיד מגיע לכתובת הנכונה.
וגם מה שכתבו שהרבה מקומות הם שומרים פרטי אשראי ומחייבים כל חודש מחדש, ולא הוראת קבע.
לכן כדאי מאוד לטרוח ולעבור אפילו 6-7 חודשים אחורה ולסמן לכם למי יש הרשאת חיוב, ולהתקשר לעדכן אותם על השינוי בכרטיס.

• הוסף לסימניות
אם מישהו היה גונב מכם את פרטי האשראי כנראה הוא היה משתמש איתם לדברים נוספים

• הוסף לסימניות
אם מישהו היה גונב מכם את פרטי האשראי כנראה הוא היה משתמש איתם לדברים נוספים
אני באמת מתפלא מדוע השתמש רק בטלפון (מדובר בכמה קווי טוקמן, ובסכומים גבוהים). יתכן וכך הסיכויים שיתפסו אותו פחותים. אולי.

• הוסף לסימניות

מקפיצה,
הורי גילו לפתע שמישהו השתמש במספר אשראי שלהם במשך תקופה (בערך שנה), כל פעם בסכום קטן יחסית אבל במצתבר יוצא הרבה כסף, הם פנו לחברת אשראי לבטל את הכרטיס ולהכחיש את העסקאות אבל הפקידה טענה בכל תוקף שהם יכולים ולקבל החזר רק על 3 חודשים אחורה ולא על כל שאר העסקאות.
האם יש למישהו מידע עדכני בעניין, האם זה נכון שאפשר לקבל החזר רק 3 חודשים אחורה, ואם לא, למי אמורים לפנות ע"מ לקבל החזר גם על העסקאות שנעשו לפני מספר חודשים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה