משתמש שאינו Administrator

• הוסף לסימניות
יש לי מחשב שיש בו משתמש אחד שהוא אינו חבר בקבוצת Administrator אלא רק בקבוצת Users, ויש עוד משתמש Administrator אך הוא disable,
איך אני יכול להוסיף את המשתמש הרגיל לקבוצת Administrator, או להפעיל את המשתמש ה Admin.

בתודה מראש Mendy

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י במבה נוגט;1862056:
תקליד בcmd בדיוק כך:

net user administrator /active:yes

תקליד את זה ^^ כשאתה נכנס דרך תיקון המחשב (הוא לא יכול להפעיל CMD כמנהל בלי חשבון מנהל)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י asf;1862068:
תקליד את זה ^^ כשאתה נכנס דרך תיקון המחשב (הוא לא יכול להפעיל CMD כמנהל בלי חשבון מנהל)

עשיתי את זה וזה לא הפעיל את המשתמש.

• הוסף לסימניות
אם לאף אחד אין הרשאות אדמין אתה חייב להכנס על ידי תוכנה חיצונית ולהפוך את administrator לפעיל.

להוספת משתמש לקבוצת administrators אתה צריך לפתח cmd כמנהל
ואז להריץ
net localgroup administrators user /add
כאשר user זה המשתמש שאתה רוצה לצרף אותו לקבוצת המנהלים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עשרים ושתים;1862131:
אם לאף אחד אין הרשאות אדמין אתה חייב להכנס על ידי תוכנה חיצונית ולהפוך את administrator לפעיל.

להוספת משתמש לקבוצת administrators אתה צריך לפתח cmd כמנהל
ואז להריץ
net localgroup administrators user /add
כאשר user זה המשתמש שאתה רוצה לצרף אותו לקבוצת המנהלים

אני לא יכול להפעיל את ה CMD כמנהל,
ואיזה תכנה יכולה להפעיל את ה Admin?

• הוסף לסימניות
או על ידי הטריק שמשתמשים פה, (זה מופעל כsystem שעד כמה שזכור לי הוא יותר גבוה ממנהל).
https://youtu.be/nV_NEMmIyiY

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3 פינות;1862269:
או על ידי הטריק שמשתמשים פה, (זה מופעל כsystem שעד כמה שזכור לי הוא יותר גבוה ממנהל).
https://youtu.be/nV_NEMmIyiY

הבעיה אצלי היא לא הקוד יש לי את הקוד אני צריך פשוט שהמשתמש יופיע!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Mendy R;1862310:
הבעיה אצלי היא לא הקוד יש לי את הקוד אני צריך פשוט שהמשתמש יופיע!

אחי, התכוונתי שככה אתה מגיע לשורת פקודה עם ההרשאות הנכונות, משם והלאה תמשיך כמו שכתבו קודמיי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3 פינות;1862313:
אחי, התכוונתי שככה אתה מגיע לשורת פקודה עם ההרשאות הנכונות, משם והלאה תמשיך כמו שכתבו קודמיי.

תודה, הגעתי לשם ביצעתי את הפקודות אך המשתמש Admin לא הופעל.

• הוסף לסימניות
אתה יכול להעלות את המחשב על מצב בטוח, ואז בלוח הבקרה בחשבונות משתמשים, לשנות את סוג החשבון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמים;1862452:
אתה יכול להעלות את המחשב על מצב בטוח, ואז בלוח הבקרה בחשבונות משתמשים, לשנות את סוג החשבון.

אם הוא לא משתמש מנהל הוא לא יכול לעשות שום דבר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Mendy R;1862320:
תודה, הגעתי לשם ביצעתי את הפקודות אך המשתמש Admin לא הופעל.
אל תפעיל את המשתמש אלא תוסיף משתמש חדש עם הרשאות admin

• הוסף לסימניות
<code>או אתה יכול לשנות את המשתמש הנוכחי שהוא רק עם הרשאות רגילות לadmin
ע"י הפקודה:</code><code>
net localgroup administrators [username] /add
</code><code>[username] = השם משתמש אותו תרצה לשנות.
אם אתה רוצה ליצור חדש תרשום:
net user [username] [password] /add
ואח"כ תשנה לו את ההגדרות.

</code></pre>

• הוסף לסימניות
תודה לכל העוזרים, סידרתי את זה דרך מצב בטוח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה