נכתב ע"י במבה נוגט;1862056:תקליד בcmd בדיוק כך:
net user administrator /active:yes
נכתב ע"י asf;1862068:תקליד את זה ^^ כשאתה נכנס דרך תיקון המחשב (הוא לא יכול להפעיל CMD כמנהל בלי חשבון מנהל)
נכתב ע"י עשרים ושתים;1862131:אם לאף אחד אין הרשאות אדמין אתה חייב להכנס על ידי תוכנה חיצונית ולהפוך את administrator לפעיל.
להוספת משתמש לקבוצת administrators אתה צריך לפתח cmd כמנהל
ואז להריץ
net localgroup administrators user /add
כאשר user זה המשתמש שאתה רוצה לצרף אותו לקבוצת המנהלים
נכתב ע"י Mendy R;1862140:אני לא יכול להפעיל את ה CMD כמנהל,
ואיזה תכנה יכולה להפעיל את ה Admin?
נכתב ע"י 3 פינות;1862269:או על ידי הטריק שמשתמשים פה, (זה מופעל כsystem שעד כמה שזכור לי הוא יותר גבוה ממנהל).
https://youtu.be/nV_NEMmIyiY
נכתב ע"י Mendy R;1862310:הבעיה אצלי היא לא הקוד יש לי את הקוד אני צריך פשוט שהמשתמש יופיע!
נכתב ע"י 3 פינות;1862313:אחי, התכוונתי שככה אתה מגיע לשורת פקודה עם ההרשאות הנכונות, משם והלאה תמשיך כמו שכתבו קודמיי.
נכתב ע"י תמים;1862452:אתה יכול להעלות את המחשב על מצב בטוח, ואז בלוח הבקרה בחשבונות משתמשים, לשנות את סוג החשבון.
אל תפעיל את המשתמש אלא תוסיף משתמש חדש עם הרשאות adminנכתב ע"י Mendy R;1862320:תודה, הגעתי לשם ביצעתי את הפקודות אך המשתמש Admin לא הופעל.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים