דרוש מידע מתאים או לא מתאים?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אני ממש אהבתי את הרעיון.
הנשים מגבות את בעליהן בפעילות החשובה ועל כך ההוקרה.
שובר לדעתי פחות מוצלח. נכון שתמיד תהיינה נשים שפחות תתחברנה למוצר הספציפי בגלל טעם וריח, אבל אחוזים ניכרים ייהנו ולא ילכו להחליף. וכמובן עם פתק החלפה.
כמובן ללא מכתב, אלא שהבעלים יגישו לנשותיהם.

• הוסף לסימניות
לא יודעת בנות כמה המגיבות מכאן, שלא רוצות לקבל שום דבר אישי. אולי צעירות שיש להן הכל מהנדוניה או מההורים?

כי הנשים סביבי בגיל 35+ שמחות בהחלט לקבל מתנה אישית, ולא חפץ לבית.
בכולל מסויים נתנו שובר לשעון מייקל קורס לאשה, כולן מימשו בשמחה ובששון ואלו שהבעל שלהן לא לומד שם, כמעט שכנעו אותו לחזור לכולל ;)
מעוד מקומות שמעתי שקיבלו שוברים לתכשיטים/בגדים, וכאמור - נשים שמחו עם זה מאוד.
שובר לשעון זו מתנה סופר שימושית, פתוחה, מאפשרת בחירה ולא אישית מידי,
בושם זו מתנה הרבה יותר אישית על גבול האינטימי, זה לא תכשיט זו קוסמטיקה. זה הבדל די גדול בעיני.

• הוסף לסימניות
אחותי קיבלה מהכולל של בעלה (של הרב לוינשטיין) מתנה לאשה וזה היה פצצה
הם מחכים לזה כל חג מחדש. והמתנה כל פעם היתה משהו אחר, פעם מפה, פעם מצעים (עם פתק החלפה כמובן) ועוד כל מיני אישי וציבורי כאחד..
המתנות שם הן משפחתיות ולא אישיות
למרות שמיועדות לאשה(מצעים, קרש חלות, מפה וכו')

• הוסף לסימניות
ארגון שמתנדבים בו כ 30 אברכים, רוצה לחלק לנשות האברכים מתנה לקראת החג.
הארגון חשב לחלק בושם לנשים, והוא מתלבט האם מתאים או לא מתאים.
נשמח לשמוע את דעתכם.

אני רק מקווה שמדובר בבושם אורגנל ומושקע, ולא בחיקוי כמו שמוכרים הרכלנים הערבים...?:sneaky:

לגופו של עניין כראש ארגון בדימוס הייתי נמנע לשלוח מתנה כזו אישית, בשמי או בשם הארגון או בשם רעיית הארגון...
זה מסוג המתנות שעדיף שבעל יקנה לרעייתו.

• הוסף לסימניות
למי שהציע שובר לדבר ספציפי כמו שעון, אם כבר נותנים שובר למה להגביל דווקא למשהו מסויים? כבר עדיף לתת מתנה עם פתק החלפה מאשר להגביל רק לשעון או משהו ספציפי אחר. אם מביאים שובר, אז כזה שיש בו עוד אפשרויות.
מי אמר שכל הנשים צריכות בשמים ושעונים.....

• הוסף לסימניות
היום יש אפשרויות רבות ומגוונות, ביימי, גיפט כארד וכדו'
אבל הבעיה ששם צריך להגדיר סכום כסף ולפעמים זה מבייש את המוסד, במתנה אפחד לא יודע כמה עלה...

• הוסף לסימניות
בלתק
לגמרי לא מתאים
רק גברים יכולים לחשוב שבושם אחד ימצא חן בעיני שלושים נשים...
אפילו לאישה אחת קשה לבחור בושם שהיא באמת היתה קונה בעצמה.
חוץ מזה שמתוך השלושים יש לפחות חמש אם לא יותר שלא משתמשות מטעמים כאלו ואחרים.
הכי טוב להביא שובר בחנות מפנקת שהן לא היו מפרגנות לעצמן ביום יום

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

אשכולות דומים

שלום לכולם,
לאחרונה יוצא לי לשמוע המון על המושג "תודעת שפע".
זה נשמע מושג מאוד מבטיח, אבל ככל שאני מנסה להבין אותו לעומק עולות לי שאלות שמעסיקות אותי מאוד, ואשמח לשמוע את דעתכם ומניסיונכם.

אני מנסה להבין את הקשר בין זה לבין האמונה והחינוך שקיבלנו.
רובנו גדלנו על מסרים של "השלמה עם המציאות" – הגישה שאומרת שמה שמגיע לנו - נקבל, ואם לא קיבלנו , כנראה שזה לא הזמן או שזה לא בשבילנו.
למרות שיש בזה המון אמת ואמונה, אני תוהה האם לפעמים המסרים הללו הופכים אצלנו ל"אמונות מגבילות"?
הרי אם אני אומרת לעצמי "זה מה שיש ועם זה נסתדר", האם אני לא חוסמת בטעות את היכולת שלי לבקש ולצפות ליותר מהקב"ה?
אם הכל ממנו והוא כל יכול, למה כל כך קשה לנו לשחרר את התפיסה המצמצמת הזו ולפתוח את הלב לשפע גדול יותר?
האם ההשלמה שלנו היא באמת אמונה וענווה, או שהוא סוג של חוסר אמונה ביכולת האינסופית של ה'?

וכמובן, השאלה המתבקשת-- אם זו אכן דרך התורה, מדוע רובינו חונכנו אחרת?? חוסר מודעות? איך יתכן?

אני מאוד רוצה לעשות שינוי בתחום הזה, אבל אני מתלבטת:
האם מספיק לקרוא ספרים ולשמוע הרצאות כדי שהתפיסה הזו תשתנה, או שזה מחייב תהליך אישי צמוד?

כאן אני צריכה את עזרתכם:
מי שכבר נמצא בדרך הזו או עבר שינוי בתודעה –
* האם זה באמת עובד?
* מה באמת עזר לכם ליישם את הגישה הזו בחיי היומיום?
* איך הופכים את הידע היבש על "שפע" להרגשה פנימית חיה?
* אם זה לא רק קריאה, מה היו הכלים המעשיים שעזרו לכם לשנות את המחשבה ביום-יום?

*** אשמח מאוד להמלצות על ספרים (בפרט ברוח יהודית), / שיתוף קבצים מעניינים שאפשר ללמוד מהם,
או כל פיסת מידע שתוכל לעזור לי להבין איך מתקדמים.

תודה רבה לכל המשיבים!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה