א. בדרך כלל אנשים שרוצים להתנדב בתחום הזה הם מתאימים זה לזהמטעם ארגון מסוים (יש כבר כל מיני ארגונים וקבוצות)?
באיזה מחלקות?
כמה פעמים בשבוע?
[חשוב למצוא את הזמן והמחלקה שמצד אחד צריכים את זה ומצד שני באותו זמן אין מתנדבים]
(וסתם שאלה: איך אתה מוודא שאנשים שיצטרפו דרך פרוג אכן מתאימים לזה, ולך.)
את הנ"ל אני יודע כבר (גם אני הייתי מאושפז הרבה פעמים וזה הסיבה שאני רוצה לפתוח כי אני יודע ושומע כמה זה נצרך)הכרתי קצת את שערי צדק במשך תקופה.
ממליץ לך לעשות עבודת שטח באילו שעות ובאילו מקומות כבר יש מתנדבים.
יש מספר ארגונים וקבוצות פרטיות שעושים את זה.
כמובן שיש מה להוסיף השאלה היכן ומתי זה הכי יועיל.
לקחת בחשבון נתון נוסף - יש מחלקות שבהם האשפוזים ממושכים וקשים. לעומת מחלקות שהאשפוזים קצרים.
למשל אורטופדיה פנימית ונוירולגיה וכו' - רוב האשפוזים קצרים יחסית. אבל בפנימית יש הרבה מבוגרים שכן צריכים את זה.
ובאורטופדיה ונוירולוגיה במקרים רבים מדובר על פגיעות שפוגעות בתפקוד ובעצמאות ולכן יש צורך בזה.
מחלקת אונקולוגיה זה כבר אירוע אחר לגמרי ומדובר על אנשים שהם תקופה ארוכה מאוד בתוך הסיפור וחייבים עידוד והפוגה מהמחלה.
אני מאמין שכבר יש שם מספר קבוצות. עדיף לבדוק ולשאול מתי אין והכי מתאים.
הרבה הצלחה.
לא באתי ח"ו לרפות את ידיך אלא שתבוא מוכן מראש.
(אני גם מתנדב (לא בשע"צ) וגם בעצמי הייתי מאושפז הרבה ויודע כמה זה חשוב)
גם קו וגם במייל (ובעז"ה גם מפגשים)איך זה הולך לעבוד?
יש קו/קבוצת וואטספ/קבוצת מייל?
אשמח לדעת.
מעוניין להצטרף.כל מי שמעונין שיפנה באישי או כאן באשכול
צריך לשאול אתה ההנהלהאולי באמת כדאי לצרף כאן את המייל/הטלפון, ככה שיוכלו להצטרף.
מעוניין גם להצטרף
עדיין לא קיבלתי אישור מההנהלהצריך לשאול אתה ההנהלה
שלחתי להם שאלה ואם יאשרו לי אני יכניס
אם יהיה מתנתבים גם מהמרכז יהיה גם ביתי חולים שם (היכן במרכז?)מעוניין באיזור המרכז גם כן..
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים