מפתחת תוכנה
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
היה איזה פעמיים שקנינואם את מרגישה שמצפים וקשה לך להכין יש מצב של לקנות..
אם באמת צריך גם רוגאלאך קנוים למשל יכולים לעזור..
אבל נראה לי הם יותר בקטע של משהו ביתי
היה איזה פעמיים שקנינואם את מרגישה שמצפים וקשה לך להכין יש מצב של לקנות..
אם באמת צריך גם רוגאלאך קנוים למשל יכולים לעזור..
עכשיו הבהרת היטב את הכוונה בבנית הקן.לצערנו - זוג שלא בנה ופיתח תקשורת בריאה בגיל צעיר
ירגיש את זה בגיל הבוגר...
ואני מציעה- חייך קודמים!
אני מביאה המוןןןןן
מזוודה מפוצצת בבגדים לכולם, פיג'מות, מעילים, סיכות, מסרקים, פאה, שטריימל, תיקיות, מבחנים טובים, תעודות וכו'
לפרק אחר כך את כל זה, זה חתיכת סיפור מעצבן
תכלס, לנושא המדובר,
לשבת רגילה אני לא מביאה, להביא את עצמינו וכל הילדים זה הרבה עבודה,
לחגים אני נערכת מראש ומעדכנת את חמותי שאני מביאה לה את כל האפיות ואז אני מביאה לה ים קופסאות מפנקות
מבוכה? על מה ולמה?אמנם גם אני הרגשתי מבוכה לעשות שבת עם בעלי הצעיר אך למעשה לא היתה לנו ברירה
אצל ההורים שלו לא היה מקום ואצל ההורים שלי היתה בעיה אחרת אבל בהחלט התארחנו .
למדנו "לשחק אבא ואמא" למדנו להגיע להבנה איך אנחנו רוצים שולחן שבת
לא כולם חווים את זה ככה.מבוכה? על מה ולמה?
בפעם הראשונה (שבת רביעית אחרי החתונה) שעשינו את כל השבת בבית, התמכרנו לחלוטין.
זה השבתות הכי כיפיות עד היום. יותר מהורים, חמותי, אחיות, אחים, דודות ודודים.
מי אמר שכיבוד הורים זה רק בשבת יש את כל השבועממש נכון. לי באופן אישי קשה לצאת מהבית להיסחב עם 2 תינוקות עגלה ומזודה. ממ בכלל חושב על קינוחים וסלטים זה היה רק בשנה הראשונה ונגמר קשוח כל הנסיעות האילו מגיעים עיפים וחוזרים עיפים נוסעים רק לכיבוד הורים ולא מעבר!!!!!!!!!
חמותי מבוגרת מאז שהתחתנו יש אנשים שפשוט קשה להם לארח ואני לא אומרת את זה מזלזול זה ענין של אופיעד שלא תגיעי לשלב הזה לא תביני איזה חיים עמוסים יש בגיל הזה גם לאנשים שלא עובדים, והעומס הוא ביחס הפוך לכוחות שיש לך עדיין הרבה יותר מלהם למרות היקיצות בלילה והטיפול השוטף בבית עם ילדים ואמא עובדת.
כך את חושבת.אני חושבת שלאישה שיש לה רק גדולים בבית ואולי אפילו גמרה לחתן יותר קל מבית עם ילדים קטנים אפילו שהיא עובדת
בקצור, אתן אומרות תמיד זה לא קל והחיים רק הולכים ומסתבכים?כך את חושבת.
תעשי לעצמך תזכורת בפלאפון לעוד כך וכך שנים כשיהיו לך רק גדולים בבית.
ואז הפלאפון יצלצל ותופיע על המסך תזכורת לבדוק איזה אשכול זקן מפרוג ותמצאי שם את האני חושבת ההוא כשהילדים היו קטנים ותחייכי לעצמך ותלכי להמשיך להכין שבת עם כל הפקלאות בלב בראש ובשרירים בשביל הבת בת העשרים ומשהו שמאוד קשה לה עם הילדים והעבודה
ככה אני חושבת נראה לי זכותי לא?כך את חושבת.
תעשי לעצמך תזכורת בפלאפון לעוד כך וכך שנים כשיהיו לך רק גדולים בבית.
ואז הפלאפון יצלצל ותופיע על המסך תזכורת לבדוק איזה אשכול זקן מפרוג ותמצאי שם את האני חושבת ההוא כשהילדים היו קטנים ותחייכי לעצמך ותלכי להמשיך להכין שבת עם כל הפקלאות בלב בראש ובשרירים בשביל הבת בת העשרים ומשהו שמאוד קשה לה עם הילדים והעבודה
אני כן חושבת שהשלב הזה קיים, משו בין גיל 12-13 של הבכור(ה) עד לנישואי הילדים,בקצור, אתן אומרות תמיד זה לא קל והחיים רק הולכים ומסתבכים?
קצת מיאש..
חשבתי שכן יגיע איזה שלב של הפוגה..של יותר נינוחות.. של זמן וכח להנות מהנחת בלי המרוץ היומיומי.. אין סכוי?!
לא כדאי לחשוב הולכים ומסתבכיםבקצור, אתן אומרות תמיד זה לא קל והחיים רק הולכים ומסתבכים?
קצת מיאש..
חשבתי שכן יגיע איזה שלב של הפוגה..של יותר נינוחות.. של זמן וכח להנות מהנחת בלי המרוץ היומיומי.. אין סכוי?!
הלוואי וכך אצל כולםהתארחות בשבת היא סוג של מנוחת הנפש
נכון מאד. אצל משפחות רבות זה לא מנוחה משום צד, אבל המתארחות בטח לא היו מגיבות: "אני הנחת. את עצמי הבאתי".הלוואי וכך אצל כולם
לא כל מקום אירוח מעניק מנוחת נפש, יש מקומות שגורעים ממנה, ולא מעט.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים