מתבודד ביום גשם

• הוסף לסימניות
לא יכולתי להתאפק
אני צופה כאן מהצד- למרות שהברה פעמים יש לי ביד מצלמה מקצועית ובא לי לשאול על תמונות
אבל הפורום הוא פורום צילום מקצועי
מה הקטע להעלות צילום חובבני (ועוד להדגיש את זה)?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איילת 100;1564628:
לא יכולתי להתאפק
אני צופה כאן מהצד- למרות שהברה פעמים יש לי ביד מצלמה מקצועית ובא לי לשאול על תמונות
לא מעט צלמים מקצועים, היו בעברם חובבנים!

פורום צילום מקצועי מתבטא, באיכות התגובות ולאו דוקא באיכות התמונות...

כאן זה פורום, לא גלריה!!

• הוסף לסימניות
לא יכולתי להתאפק

סליחה, לא ידעתי שאסור...
חשבתי שבשביל זה יש את הפורום המקסים הזה
לומדים ממנו הרבה.
גם חובבנים!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אחינועם;1564650:
פורום צילום מקצועי מתבטא, באיכות התגובות ולאו דוקא באיכות התמונות...
כאן זה פורום, לא גלריה!!

על דא קא בכינא

• הוסף לסימניות
אדרבה.
אפשר להפוך זאת לאתגר!
אמן יידע לקחת את התמונה הזאת ובטיפול וקרופ נכון - לעשות מעדן אמנותי מכך.
אתם מקצוענים? נראה אתכם, קדימה!

אגב, בעיני מקצוען זה לא בעל ברזל (מצלמה) משוכלל יותר, אלא בעל ראיה ותפיסה אמנותית יותר.

• הוסף לסימניות
עריכה מהירה...

קבצים מצורפים

• גשום.png
    KB 396.4 · צפיות: 36
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיים דיקמן;1564774:
אדרבה.
אפשר להפוך זאת לאתגר!
אמן יידע לקחת את התמונה הזאת ובטיפול וקרופ נכון - לעשות מעדן אמנותי מכך.
אתם מקצוענים? נראה אתכם, קדימה!

אגב, בעיני מקצוען זה לא בעל ברזל (מצלמה) משוכלל יותר, אלא בעל ראיה ותפיסה אמנותית יותר.

לא מכיר דרך להפוך תמונה למעדן אומנותי על ידי קרופ וטיפול נכון.

• הוסף לסימניות
אני מאוד מבין את צד הצלמים. ואסביר-
ברור שכל צלם מקצוען היה בעברו צלם מתחיל. ברור שצלם שמעלה תמונה חובבנית כמתחיל, לשם התלמדות והתמקצעות, זכותו המלאה, ובדיוק בשביל זה נועד הפורום, בשביל ללמוד..
אבל אם התמונה חובבנית, והועלתה סתם, רק לשם שיתוף חברתי, כי בדיוק היה לי מצלמה ביד. ואין כל מטרה של לימוד- בצילום התמונה, ו/או בהעלאתה לפורום,
אז למה זה קשור לפורום צילום מקצועי?

אם אכן מעלה התמונות התכווין לשם לימוד, אז מן הנכון והראוי הוא לציין זאת בפתיחת האשכול...

לא אישי :)
ו.. סליחה שהתערבתי בפורום לא לי..

• הוסף לסימניות
לא יכולתי להתאפק

למה אי אפשר לשלוח בפרטי ???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י המקצוען;1564838:
אני מאוד מבין את צד הצלמים. ואסביר-
ברור שכל צלם מקצוען היה בעברו צלם מתחיל. ברור שצלם שמעלה תמונה חובבנית כמתחיל, לשם התלמדות והתמקצעות, זכותו המלאה, ובדיוק בשביל זה נועד הפורום, בשביל ללמוד..
אבל אם התמונה חובבנית, והועלתה סתם, רק לשם שיתוף חברתי, כי בדיוק היה לי מצלמה ביד. ואין כל מטרה של לימוד- בצילום התמונה, ו/או בהעלאתה לפורום,
אז למה זה קשור לפורום צילום מקצועי?

אם אכן מעלה התמונות התכווין לשם לימוד, אז מן הנכון והראוי הוא לציין זאת בפתיחת האשכול...

לא אישי :)
ו.. סליחה שהתערבתי בפורום לא לי..

זה בסדר, לא לקחתי קשה :D

ואם שאלת, אענה.
את התמונה העליתי כי ראיתי תמונה שהעלו אתמול של בן אדם עם טלית מתפלל
ונזכרתי בתמונה הזו
אז העליתי גם לשיתוף וגם לחוות דעת

דוקא אצלי הצד שמתפתח כעת יותר הוא ציור......... (ולא צילום מקצועי)
אך לציור וצילום יש צדדים שווים (ראה ערך קומפוזיצי'ה ופרספקטיבה וכו')

(והשאלה לגבי הענין נשארה לצלמים הנכבדים של הפורום שיחליטו בענין)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י היכל הקודש;1565095:
למה אי אפשר לשלוח בפרטי ???

ולמה את לא שלחת את זה בפרטי?

התשובה כמובן כי היא לא העלתה אל התמונה בפרטי.

מי שמעלה תמונות לפורום ציבורי חותם בהערות למטה שהוא מוכן לקבל הערות מסוגים שונים.

לא היתה שום פגיעה ושום עוקצנות בהודעה אליה הגבת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;1565119:
ולמה את לא שלחת את זה בפרטי?

התשובה כמובן כי היא לא העלתה אל התמונה בפרטי.

מי שמעלה תמונות לפורום ציבורי חותם בהערות למטה שהוא מוכן לקבל הערות מסוגים שונים.

לא היתה שום פגיעה ושום עוקצנות בהודעה אליה הגבת.

וואו! אני יחסית חדשה בפורום
וקצת בהלם מהתגובות...

וזה חבל, כי נראה לי שישנם כאלו שיש להם הרבה מה לאמר או להעלות
והם לא מגיבים ומעלים. הם רק צופים... כי הם חוששים....

• הוסף לסימניות
ההודעה לא הופנתה אלייך אלא למי שהעירה בציבורי למישהי למההיא לא כתבה בפרטי תגובה לגיטימית.

לעצם הענין.

הפורום פתוח לכולם- כל אחד יכול להגיב להעלות וכו'.
ועדיין כשמישהו מעלה תמונה והוא עצמו כותב "זו תמונה חובבנית פשוט ראיתי משהו מגניב אתמול" - אז זה די דורש לבקש להעיף מבט בשם הפורום.

• הוסף לסימניות
די לריב,
נראה אותכם עורכים את התמונה ועושים ממנה משהו.

• הוסף לסימניות
תקשיבו נשמות טובות.

אם בכל הודעה "התמונה לא מספיק טובה" תראו מריבה ועקיצה הם תהרגו את הפורום סופית.
חלאס עם זה.

אך אחד לא רוצה לפגוע פה באף אחד- אבל באמת מי שהנשמה שלו כ"כ רגישה שלא יוכל לעמוד בהערתכזו- שפשוט לא יעלה תמונות- אתם הורגים פה את הפורום והורסים כל שרשור בהערות מיותרות ומתחסדות על בקורת לגיטימית ונדרשת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;1565177:
תקשיבו נשמות טובות.

אם בכל הודעה "התמונה לא מספיק טובה" תראו מריבה ועקיצה הם תהרגו את הפורום סופית.
חלאס עם זה.

אך אחד לא רוצה לפגוע פה באף אחד- אבל באמת מי שהנשמה שלו כ"כ רגישה שלא יוכל לעמוד בהערתכזו- שפשוט לא יעלה תמונות- אתם הורגים פה את הפורום והורסים כל שרשור בהערות מיותרות ומתחסדות על בקורת לגיטימית ונדרשת.

את לא ממש צודקת אפשר להעיר ואנחנו מכבדים את זה, אבל יש גבול בהערות לא צריך לדקור סכין בלב של התמונה בסך הכול הוא העלה תמונה יפה ונחמדה וסיפר כיצד הוא צילם אותה בקיצור אפשר להעיר גם בפרטי, וזה לא יזיק לאף אחד....

• הוסף לסימניות
אם ההודעה עליה הגבת עברה את הגבול - אז אני לא יודע איפה את שמה אותו ומה כן מותר לכתוב.

• הוסף לסימניות
הגלים עזוב,
ניק חדש.

אנשים פה נפגעים (בשם אנשים אחרים) יותר מילדות בגן רבקהלע.

• הוסף לסימניות
לא יכולתי להתאפק

לא גן ילדים ולא נעליים, אני אישית חושב שזה צריך להיות פורום לצילום מקצועי ולדעתי רוב האשכולות שנפתחים הם של צלמים מקצועיים אבל את הציטוט שהבאתי כאן אני חושב שהיה צריך מלכתחילה לשלוח בפרטי ולא ככה מול כולם זה כל כך לא שייך ומיותר פשוט חבל, וזה היה כל הסיפור.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....