לא מעט צלמים מקצועים, היו בעברם חובבנים!נכתב ע"י איילת 100;1564628:לא יכולתי להתאפק
אני צופה כאן מהצד- למרות שהברה פעמים יש לי ביד מצלמה מקצועית ובא לי לשאול על תמונות
אבל הפורום הוא פורום צילום מקצועי
מה הקטע להעלות צילום חובבני (ועוד להדגיש את זה)?
נכתב ע"י איילת 100;1564628:לא יכולתי להתאפק
אני צופה כאן מהצד- למרות שהברה פעמים יש לי ביד מצלמה מקצועית ובא לי לשאול על תמונות
נכתב ע"י אחינועם;1564650:פורום צילום מקצועי מתבטא, באיכות התגובות ולאו דוקא באיכות התמונות...
כאן זה פורום, לא גלריה!!
נכתב ע"י חיים דיקמן;1564774:אדרבה.
אפשר להפוך זאת לאתגר!
אמן יידע לקחת את התמונה הזאת ובטיפול וקרופ נכון - לעשות מעדן אמנותי מכך.
אתם מקצוענים? נראה אתכם, קדימה!
אגב, בעיני מקצוען זה לא בעל ברזל (מצלמה) משוכלל יותר, אלא בעל ראיה ותפיסה אמנותית יותר.
נכתב ע"י המקצוען;1564838:אני מאוד מבין את צד הצלמים. ואסביר-
ברור שכל צלם מקצוען היה בעברו צלם מתחיל. ברור שצלם שמעלה תמונה חובבנית כמתחיל, לשם התלמדות והתמקצעות, זכותו המלאה, ובדיוק בשביל זה נועד הפורום, בשביל ללמוד..
אבל אם התמונה חובבנית, והועלתה סתם, רק לשם שיתוף חברתי, כי בדיוק היה לי מצלמה ביד. ואין כל מטרה של לימוד- בצילום התמונה, ו/או בהעלאתה לפורום,
אז למה זה קשור לפורום צילום מקצועי?
אם אכן מעלה התמונות התכווין לשם לימוד, אז מן הנכון והראוי הוא לציין זאת בפתיחת האשכול...
לא אישי
ו.. סליחה שהתערבתי בפורום לא לי..
נכתב ע"י היכל הקודש;1565095:למה אי אפשר לשלוח בפרטי ???
נכתב ע"י הגלים;1565119:ולמה את לא שלחת את זה בפרטי?
התשובה כמובן כי היא לא העלתה אל התמונה בפרטי.
מי שמעלה תמונות לפורום ציבורי חותם בהערות למטה שהוא מוכן לקבל הערות מסוגים שונים.
לא היתה שום פגיעה ושום עוקצנות בהודעה אליה הגבת.
נכתב ע"י הגלים;1565177:תקשיבו נשמות טובות.
אם בכל הודעה "התמונה לא מספיק טובה" תראו מריבה ועקיצה הם תהרגו את הפורום סופית.
חלאס עם זה.
אך אחד לא רוצה לפגוע פה באף אחד- אבל באמת מי שהנשמה שלו כ"כ רגישה שלא יוכל לעמוד בהערתכזו- שפשוט לא יעלה תמונות- אתם הורגים פה את הפורום והורסים כל שרשור בהערות מיותרות ומתחסדות על בקורת לגיטימית ונדרשת.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים