מתוקים (ילדה בת 6)

• הוסף לסימניות
איך העיבוד? - הפנים של המתוקי הזה יבשות ואדמדמות
ויש לו אחות - בובת חרסינה מהממת...

• הוסף לסימניות
יפה מאד!!!
מתוקים!
התמונות מעט שטוחות (ואין לי מושג איך, כמה למה...)
הרבה הצלחה.

• הוסף לסימניות
בתמונה של הילד, טשטוש הפנים מודגש מאד. אפשר להבחין בו בקלות וזה נראה מאד לא טבעי.
קודם רטשי את הפנים בעזרת החותמת - הpatch tool והפלסטר. עד כמה שאת יכולה ורק אז תעשי עידון לפנים.
גם אז - כל הפנים מקבלות עידון כללי. בעזרת מברשת בעלת שקיפות את יכולה להדגיש את העידון באיזורים בסוימים.
בתמונה הראשונה של הילדה חסר קונטרסט וטיפול ממוקד בצלקות וכתמים בפנים.
צרפתי לך דוגמא.

קבצים מצורפים

• 111.jpg
    KB 784 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
תמונות ממש יפות
הצלחות!

• הוסף לסימניות
איזה ירושלמי טהור.
תמונות מהממות.

• הוסף לסימניות
תמונות חמודות מאדד...!
המלצה שלי - אל תצאי בשעות הצהריים המוקדמות לצלם.חכי לשעות מאוחרות יותר,כשהשמש כבר לא כ"כ יוקדת ומדגדגת להם את הקודקודים....
העיניים שלהם בקושי מצליחות להפתח...
ולמה את משתמשת בפלאש ישיר??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliM;1029971:
תמונות חמודות מאדד...!
המלצה שלי - אל תצאי בשעות הצהריים המוקדמות לצלם.חכי לשעות מאוחרות יותר,כשהשמש כבר לא כ"כ יוקדת ומדגדגת להם את הקודקודים....
העיניים שלהם בקושי מצליחות להפתח...
ולמה את משתמשת בפלאש ישיר??
תודה
אני ממש לא משתמשת בפלש ישיר
נראה לי שהתמונות שטוחות כי היתי צריכה יותר עומק שדה לא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 0405;1030100:
תודה
אני ממש לא משתמשת בפלש ישיר
נראה לי שהתמונות שטוחות כי היתי צריכה יותר עומק שדה לא?
את דווקא כן משתמשת בפלאש ישיר. מפליא אותי שצלמת אפילו לא מודעת לזה.
בשלושת התמונות עם החולצות הירוקות בתוך הקולאז' יש פלאש ישיר. רואים את ההבזק שלו בעיניים שלהם, ורואים את התאורה הלא מחמיאה שהוא יצר. (ובתמונה עם הסלסילה רואים את הצל שהסלסילה מטילה על הבגד בעקבות אור הפלאש.)
אין שום קשר לעומק השדה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה.;1030105:
את דווקא כן משתמשת בפלאש ישיר. מפליא אותי שצלמת אפילו לא מודעת לזה.
בשלושת התמונות עם החולצות הירוקות בתוך הקולאז' יש פלאש ישיר. רואים את ההבזק שלו בעיניים שלהם, ורואים את התאורה הלא מחמיאה שהוא יצר. (ובתמונה עם הסלסילה רואים את הצל שהסלסילה מטילה על הבגד בעקבות אור הפלאש.)
אין שום קשר לעומק השדה.
אוהי איזה "ירידה" :rolleyes:
אני יודעת שאני לא מצלמת עם פלאש ישיר ,אולי השמש פה מידי חזקה וישירה?
ורבקה דעתך ממש חשובה לי יכול להיות עוד סיבה ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 0405;1030152:
אוהי איזה "ירידה" :rolleyes:
אני יודעת שאני לא מצלמת עם פלאש ישיר ,אולי השמש פה מידי חזקה וישירה?
ורבקה דעתך ממש חשובה לי יכול להיות עוד סיבה ?
חביבתי, בשלושת התמונות הנ"ל את צילמת עם פלאש ישיר. נקודה. זה לא משנה מה את יודעת, זה משנה מה קרה.
וזה ממש לא ירידה, זו השקעה של זמני כדי לעזור לך. גם אם אני מציגה לפנייך עובדות שלא משמחות אותך (העובדה שצילמת עם פלאש ישיר) - זה לא אומר שלא השקעתי את הזמן כדי לבדוק ולכתוב לך על זה, וזה לא הופך את דבריי לירידה.

אגב, עכשיו בדקתי ואני רואה שגם התמונה עם הבגד הצבעוני (לא בתוך הקולאז') צולמה עם פלאש ישיר, אבל ממש חלש ולפיכך לא מפריע.

את מוזמנת להעלות לפה את אחת מהתמונות הירוקות הנ"ל, לא כחלק מקולאז', ללא הסרת אקסיף (בתמונות שצירפת קודם - אין אקסיף. בדקי באיזה שלב נגרמת הסרת האקסיף. אם את שומרת את התמונות בפוטושופ באמצעות save for web - הימנעי מזה. שמרי באמצעות save as), ואז אוכל להראות לך איפה באקסיף מופיעה ההוכחה לצילום עם פלאש ישיר.

האם טענתך היא שלא צילמת בכלל עם פלאש (או שאולי שמת פלאש על חצובה ולנו הוא נראה כישיר בעוד הוא בעצם לכאורה לא ישיר כי הוא על חצובה)? -> השאלה הזו היא לא כהתרסה, אלא כדי להבין מה בדיוק נטען, למצוא איפה הטעות/סתירה ולגלות איך אפשר לפתור את הבעיה. (הבעיה: את מתכוונת לצלם בלי פלאש, אבל איכשהו יש פלאש בתמונה.)

אגב, אם תרצי אני יכולה לצייר עבורך בפוטושופ עיגולים סביב העדויות בתמונות לכך שהן צולמו עם פלאש ישיר.

• הוסף לסימניות
רבקה אני מעריכה אותך את עוזרת לכולם מכל הלב
(סתם צחקתי שכתבתי ירידה )אשמח ללמוד מה הבעיה בתמונות הנה אני מצרפת את התמונה בלי שנגעתי בה בכלל
והמון תודה לך על הכול

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 0405;1030178:
רבקה אני מעריכה אותך את עוזרת לכולם מכל הלב
(סתם צחקתי שכתבתי ירידה )אשמח ללמוד מה הבעיה בתמונות הנה אני מצרפת את התמונה בלי שנגעתי בה בכלל
והמון תודה לך על הכול

הנה ההוכחה שלך. באקסיף של התמונה כתוב שהיא צולמה עם פלאש.
בצילום המסך הראשון מוצגת תוכנת-הצגת-אקסיף שיש לי בדפדפן, ובשני זה הסייר הרגיל של המחשב (זו חלונית שגם את יכולה לראות במחשב שלך, אם תלחצי לחצן ימני על התמונה ואז properties=מאפיינים).

איך זה קורה שיש פלאש כשאת חושבת שאין פלאש? זו שאלה שהיה קל לי יותר לענות עליה אם היית עונה לשאלה בהודעה הקודמת שלי.

קבצים מצורפים

• flash fired.jpg
    KB 406.1 · צפיות: 12
  • flash fired 2.jpg
    KB 109.8 · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
אולי קפץ לה הפלאש והיא אפילו לא שמה לב....

• הוסף לסימניות
הפלאש שלי מוקפץ בדרך כלל וכמעת שאני לא מורידה אותו לישיר
או שאולי כיבתי אותו ולא שמתי לב שכן דולק ? (התמונות צולמו לפני מספר חודשים) והתמונות הספצפיות היו אחרי זמן ארוך של צילום
אולי הייתי כבר עייפה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliM;1030207:
אולי קפץ לה הפלאש והיא אפילו לא שמה לב....
אני די משוכנעת שזה מה שקרה (וכאן חוזרת ההערה שלי מההתחלה: אני מופתעת שצלמת יכולה שלא לשים לב לדבר כזה. עד כדי כך לא לשים לב, שהיא חוזרת הביתה ובכלל לא מודעת שהפלאש קפץ, וכשמעירים לה היא ממש מתווכחת שזה לא המצב. כלומר, מי קיפל אח"כ את הפלאש אם הוא קפץ?).
מאחר וזה כ"כ מפתיע שדבר כזה קרה (הפלאש קפץ, הצלמת <למרות שהיא צלמת ולא סתם חובבת> לא שמה לב לכך, הצלמת או איזשהו דמות נסתרת החזירה את הפלאש למקום בסיום הצילומים <או שהוא נשאר פתוח עד עצם היום הזה> ועדיין הצלמת לא מודעת לכך שהתמונות צולמו עם פלאש) - חשבתי שאולי האפשרות האחרת היא שהבחורה צילמה עם פלאש חיצוני על המצלמה, הקפיצה אותו לשמיים הפתוחים ולפיכך היא טוענת שהיא לא צילמה עם פלאש ישיר.

כלומר, אולי הטענה שלה היא לא "לא צילמתי עם פלאש בכלל" אלא "צילמתי עם פלאש אבל הוא לא היה ישיר, אלא הוקפץ לשמיים".
אין לי בעיה לענות על טענה כזו, אני רק צריכה להבין מהי בדיוק הטענה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 0405;1030216:
הפלאש שלי מוקפץ בדרך כלל וכמעת שאני לא מורידה אותו לישיר
או שאולי כיבתי אותו ולא שמתי לב שכן דולק ? (התמונות צולמו לפני מספר חודשים) והתמונות הספצפיות היו אחרי זמן ארוך של צילום
אולי הייתי כבר עייפה?

נו, לא יכולת לתת את התשובה הזו קודם?
שמעי, יקירתי, פלאש על המצלמה, דולק, בצילומי חוץ - זה תמיד פלאש ישיר. אלא עם מרחף מעליך סדין לבן שממנו את מקפיצה את הפלאש.
כשאת מכוונת את הפלאש לשמיים רוב הקרניים שלו עולות אל השמיים ונעלמות, זכרונן לברכה. מעט מהקרניים חוזרות אל המצולם, והן קרני אור ישירות מכיוון המצלמה אל המצולם = פלאש ישיר.

כך שהדבר היחיד שההקפצה לשמיים עושה היא לבזבז לך בטריות בפלאש.

• הוסף לסימניות
צילמתי עם פלאש מוקפץ ולא ישיר זה הטענה
מה שקרה זה שכיביתי אותו אבל יכול להית שהייתי גמורה כבר מהצילום ולא ראיתי שכן דלק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה