תודהנכתב ע"י RacheliM;1029971:תמונות חמודות מאדד...!
המלצה שלי - אל תצאי בשעות הצהריים המוקדמות לצלם.חכי לשעות מאוחרות יותר,כשהשמש כבר לא כ"כ יוקדת ומדגדגת להם את הקודקודים....
העיניים שלהם בקושי מצליחות להפתח...
ולמה את משתמשת בפלאש ישיר??
את דווקא כן משתמשת בפלאש ישיר. מפליא אותי שצלמת אפילו לא מודעת לזה.נכתב ע"י 0405;1030100:תודה
אני ממש לא משתמשת בפלש ישיר
נראה לי שהתמונות שטוחות כי היתי צריכה יותר עומק שדה לא?
אוהי איזה "ירידה"נכתב ע"י רבקה.;1030105:את דווקא כן משתמשת בפלאש ישיר. מפליא אותי שצלמת אפילו לא מודעת לזה.
בשלושת התמונות עם החולצות הירוקות בתוך הקולאז' יש פלאש ישיר. רואים את ההבזק שלו בעיניים שלהם, ורואים את התאורה הלא מחמיאה שהוא יצר. (ובתמונה עם הסלסילה רואים את הצל שהסלסילה מטילה על הבגד בעקבות אור הפלאש.)
אין שום קשר לעומק השדה.
חביבתי, בשלושת התמונות הנ"ל את צילמת עם פלאש ישיר. נקודה. זה לא משנה מה את יודעת, זה משנה מה קרה.נכתב ע"י 0405;1030152:אוהי איזה "ירידה"
אני יודעת שאני לא מצלמת עם פלאש ישיר ,אולי השמש פה מידי חזקה וישירה?
ורבקה דעתך ממש חשובה לי יכול להיות עוד סיבה ?
נכתב ע"י 0405;1030178:רבקה אני מעריכה אותך את עוזרת לכולם מכל הלב
(סתם צחקתי שכתבתי ירידה )אשמח ללמוד מה הבעיה בתמונות הנה אני מצרפת את התמונה בלי שנגעתי בה בכלל
והמון תודה לך על הכול
אני די משוכנעת שזה מה שקרה (וכאן חוזרת ההערה שלי מההתחלה: אני מופתעת שצלמת יכולה שלא לשים לב לדבר כזה. עד כדי כך לא לשים לב, שהיא חוזרת הביתה ובכלל לא מודעת שהפלאש קפץ, וכשמעירים לה היא ממש מתווכחת שזה לא המצב. כלומר, מי קיפל אח"כ את הפלאש אם הוא קפץ?).נכתב ע"י RacheliM;1030207:אולי קפץ לה הפלאש והיא אפילו לא שמה לב....
נכתב ע"י 0405;1030216:הפלאש שלי מוקפץ בדרך כלל וכמעת שאני לא מורידה אותו לישיר
או שאולי כיבתי אותו ולא שמתי לב שכן דולק ? (התמונות צולמו לפני מספר חודשים) והתמונות הספצפיות היו אחרי זמן ארוך של צילום
אולי הייתי כבר עייפה?
תודה. עניתי עליה לעיל.נכתב ע"י 0405;1030226:צילמתי עם פלאש מוקפץ ולא ישיר זה הטענה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים