- הוסף לסימניות
אגב, אחרי כל השרשור הזה אני חייבת להגיד משהו: כן, אמנם אני כותבת הרבה, אבל אני מסבירה את עצמי! אני חוסכת לאנשים שעות של התבחבשויות בהסברים מיותרים משלהם, ע"י כך שאני מסבירה את דעתי במלואה, על כל המסתעף ממנה.
לא יכולת להגיד בתחילת השרשור "לא צילמתי עם פלאש ישיר, הקפצתי אותו לשמיים"? את התעקשת "לא צילמתי עם פלאש ישיר", ונתת לי להגיב לך 200 תגובות שעיקרן "את כן צילמת עם פלאש" כולל הוכחות, כשבפועל את ידעת שצילמת עם פלאש. את פשוט חשבת שהוא לא ישיר, כשבעצם הוא כן.
יכולת לחסוך לי את ההסברים (על ההבזק בעיניים ועל הצל של הסלסילה) ואת צילומי המסך וכו', אם רק היית מסבירה מראש שאת יודעת שצילמת עם פלאש, אבל לטענתך הוא לא היה ישיר אלא מוקפץ.
הייתי מסיימת את הדיון בפיסקה אחת קצרה שאותה כתבתי בסוף הדיון:
ואם היית מתווכחת איתי על הנקודה הזו - היינו ממשיכות את הדיון משם. אבל כל ההקדמה הזו היתה מיותרת, והיתה נחסכת אם לא היית מקמצת במילים מההתחלה.
לא יכולת להגיד בתחילת השרשור "לא צילמתי עם פלאש ישיר, הקפצתי אותו לשמיים"? את התעקשת "לא צילמתי עם פלאש ישיר", ונתת לי להגיב לך 200 תגובות שעיקרן "את כן צילמת עם פלאש" כולל הוכחות, כשבפועל את ידעת שצילמת עם פלאש. את פשוט חשבת שהוא לא ישיר, כשבעצם הוא כן.
יכולת לחסוך לי את ההסברים (על ההבזק בעיניים ועל הצל של הסלסילה) ואת צילומי המסך וכו', אם רק היית מסבירה מראש שאת יודעת שצילמת עם פלאש, אבל לטענתך הוא לא היה ישיר אלא מוקפץ.
הייתי מסיימת את הדיון בפיסקה אחת קצרה שאותה כתבתי בסוף הדיון:
נכתב ע"י רבקה.;1030223:פלאש על המצלמה, דולק, בצילומי חוץ - זה תמיד פלאש ישיר. אלא עם מרחף מעליך סדין לבן שממנו את מקפיצה את הפלאש.
כשאת מכוונת את הפלאש לשמיים רוב הקרניים שלו עולות אל השמיים ונעלמות, זכרונן לברכה. מעט מהקרניים חוזרות אל המצולם, והן קרני אור ישירות מכיוון המצלמה אל המצולם = פלאש ישיר.
כך שהדבר היחיד שההקפצה לשמיים עושה היא לבזבז לך בטריות בפלאש.
ואם היית מתווכחת איתי על הנקודה הזו - היינו ממשיכות את הדיון משם. אבל כל ההקדמה הזו היתה מיותרת, והיתה נחסכת אם לא היית מקמצת במילים מההתחלה.
הנושאים החמים