התייעצות מתחילים לדאוג לאוכלוסיה השקופה!!- משפחות חד הוריות

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
קראתי את הדברים. יישר כוח גדול!!!
ועם כל זאת הפעילות המניעתית היא חלקיק קטן מאוד מהתוכנית, וחבל.
זה הרבה יותר מורכב
רק אחרי זתהיה גדול ומפורסם זוגות ירצו להיעזר בך
אני חושב שאנשים בד"כ מרגישים חכמים יותר מכל מיני יועצים, וחוצמזה שלא נעים להם
אחרי שכבר מגיעים למצב ונזקקים לעזרה כבר אין להם ברירה אחרת...

• הוסף לסימניות
זה הרבה יותר מורכב
רק אחרי זתהיה גדול ומפורסם זוגות ירצו להיעזר בך
אני חושב שאנשים בד"כ מרגישים חכמים יותר מכל מיני יועצים, וחוצמזה שלא נעים להם
אחרי שכבר מגיעים למצב ונזקקים לעזרה כבר אין להם ברירה אחרת...
תקרא את ההודעה המלאה שלי לעיל, לא ביקשתי ישר ללכת על גדול, התמקדתי בנקודה ממש קטנה שיכולה לתת הרבה [הנקודה השלישית].
תקרא. תגיב מה אתה אומר על העניין [וכמובן בלי לזנוח את שאר החלקים, שיש צדק בדבריך, אבל גם את זה - עם רצון אמיתי של הציבור שלנו, ואולי פרק זמן מסויים - הכל יכול להשתנות].

• הוסף לסימניות
שנית - קופות הצדקה וארגוני החסד השונים צריכים להכיר בזה שהרבה זוגות מתקשים לממן טיפול זוגי שמסתכם במאות שקלים לפגישה כפול ארבע פגישות מינימום בחודש, או שיקום ארגון כזה שעוזר לזוגות בקשיים, כמו המיזם שפותח האשכול רוצה לעשות - רק ''לתקן את הגשר'' - ולא ''לבנות בית חולים מתחת לגשר''.
זה!

• הוסף לסימניות
הנושא הזה אמנם לא כתוב עדיין, אבל הוא חלק מהתוכנית, כמובן
מחזק את יד העוסקים בדבר. הצלת נפשות כפשוטו [אשמח כמובן לראות את התוכנית אחרי שישכתבו אותה שוב ויכללו בה גם את הנושא המדובר].

• הוסף לסימניות
מחזק את יד העוסקים בדבר. הצלת נפשות כפשוטו [אשמח כמובן לראות את התוכנית אחרי שישכתבו אותה שוב ויכללו בה גם את הנושא המדובר].
בינתיים אין כל כך עניין לערוך את התוכנית, מתוך תחושת ייאוש, שלמרות שהנהלת העיר מכירה בבעיה, אינה רוצה לטפל בזה.

חשוב להדגיש שהבעיה היא כללית בכל הערים, ולאו דווקא בבני ברק.

• הוסף לסימניות
בינתיים אין כל כך עניין לערוך את התוכנית, מתוך תחושת ייאוש, שלמרות שהנהלת העיר מכירה בבעיה, אינה רוצה לטפל בזה.

חשוב להדגיש שהבעיה היא כללית בכל הערים, ולאו דווקא בבני ברק.
בינתיים שלחתי את המכתב שהעלית לאחד מחברי מועצת העיר [בכיר. בשלישייה הפותחת של אחת המפלגות], והוא כתב לי בחזרה שכרגע הוא רואה את המכתב בפעם הראשונה!!! מה שאומר שהמכתב נשלח רק לחלק מחברי המועצה. ואולי השולח שלח זאת רק לפחות משפיעים [אני באמת לא יודע].
חוץ מזה הוא לא מבין מאיפה הנתון הנ''ל של 12 אחוז משפחות חד הוריות.
מה גם שלא יאשרו דבר כזה בחיים אם לא ישלחו מכתב חתום על ידי אנשים שמתעסקים בתחום [אלא א''כ המכתב שנשלח באמת מונה כמה אנשים מהתחום שחתומים עליו].
מה אני עונה לו?

גם לדעתי [עדיין לא שלחתי לו את מה שצירפת על פירוט התוכנית] התוכנית לוקה בחסר, והיא ממש ממש בוסר.
תבדוק אותה שוב ותראה.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
בינתיים שלחתי את המכתב שהעלית לאחד מחברי מועצת העיר [בכיר. בשלישייה הפותחת של אחת המפלגות], והוא כתב לי בחזרה שכרגע הוא רואה את המכתב בפעם הראשונה!!!
חוץ מזה הוא לא מבין מאיפה הנתון הנ''ל.
מה אני עונה לו?
הוא יותר ממוזמן להתכתב איתי באישי (ד.א חברי המועצה קיבלו את ההודעה לפני שבוע)
וחוץ מזה הוא יכול לבדוק כמה משפחות מקבלות הנחה בארנונה בגין הורה יחיד.

• הוסף לסימניות
בינתיים שלחתי את המכתב שהעלית לאחד מחברי מועצת העיר [בכיר. בשלישייה הפותחת של אחת המפלגות], והוא כתב לי בחזרה שכרגע הוא רואה את המכתב בפעם הראשונה!!! מה שאומר שהמכתב נשלח רק לחלק מחברי המועצה. ואולי השולח שלח זאת רק לפחות משפיעים [אני באמת לא יודע].
חוץ מזה הוא לא מבין מאיפה הנתון הנ''ל של 12 אחוז משפחות חד הוריות.
מה גם שלא יאשרו דבר כזה בחיים אם לא ישלחו מכתב חתום על ידי אנשים שמתעסקים בתחום [אלא א''כ המכתב שנשלח באמת מונה כמה אנשים מהתחום שחתומים עליו].
מה אני עונה לו?

גם לדעתי [עדיין לא שלחתי לו את מה שצירפת על פירוט התוכנית] התוכנית לוקה בחסר, והיא ממש ממש בוסר.
תבדוק אותה שוב ותראה.
א. לא קיבלתי שום התייחסות כל שהיא מחברי המועצה - (נשלח לכמעט כולם בב"ב ובירושלים) למעט 2.
ב. המכתב נכתב ע"י אנשי מקצוע, ויכולים לקבל מענה באישי.
ג. לא צורף התוכנית, מהטעם הנ"ל שאף אחד לא התייחס...

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יש את העמותה של חיה רוזנצוויג אמPOWER
שהקונספט עזרה לנשים גרושות/ חד הוריות .
בכל מיני מישורים .
טיפולים , סדנאות וכו .
אולי כדאי לנסות שיתוף פעולה איתה ?
נושא זה מאד נוגע לליבה .

• הוסף לסימניות
יש את העמותה של חיה רוזנצוויג אמPOWER
שהקונספט עזרה לנשים גרושות/ חד הוריות .
בכל מיני מישורים .
טיפולים , סדנאות וכו .
אולי כדאי לנסות שיתוף פעילה איתה ?
נושא זה מאד נוגע לליבה .
אני כעת הולך יותר לכיוון של הפעלת לחץ והגברת המודעות על חברי עירייה/ משרד הרווחה, ועל הציבור כולו.

בסופו של דבר יש מחלקות רווחה בכל עיר, ואין שום סיבה שבין כל המיליונים שמסתובבים בעיריה, לא יקצו 3-4 מיליון לאוכלוסיה נזקקת, אשר לרוב אין הרבה עמותות שדואגות להם, (וגם שאיני יודע את סכום ההכנסות שלהם, כי לרוב הציבור פחות תורם לחד הוריות, ומעדיף לתרום ליתומים, עם תמונות של לוויה וטלית וליד ילדים בוכים...)

• הוסף לסימניות
אני כעת הולך יותר לכיוון של הפעלת לחץ והגברת המודעות על חברי עירייה/ משרד הרווחה, ועל הציבור כולו.

בסופו של דבר יש מחלקות רווחה בכל עיר, ואין שום סיבה שבין כל המיליונים שמסתובבים בעיריה, לא יקצו 3-4 מיליון לאוכלוסיה נזקקת, אשר לרוב אין הרבה עמותות שדואגות להם, (וגם שאיני יודע את סכום ההכנסות שלהם, כי לרוב הציבור פחות תורם לחד הוריות, ומעדיף לתרום ליתומים, עם תמונות של לוויה וטלית וליד ילדים בוכים...)
"בעל המאה הוא בעל הדעה "
ה' זיכה אותה ,היא בעלת חסד עם הרבה ענוה .
יש לה עסקים עם טראפ אז עם נציג בעיירית ב"ב (אולי הוא משקיע אצלה ;))
היא אישה מקסימה ומוצלחת יש ברשותה חברת נדלן עם 2 שותפים נוספים בשווי 350 מליון דולר
היתה גרה בבני ברק וההורים שלה היו גרושים מגיל שנתיים .
והיא לקחה את נושא הגרושות / חד הוריות - השקופים.
כפרויקט חייה .
המעשרות שלה היא מספרת שהם הולכים לעמותה שהקימה
ומגייסת עוד אנשים לתרומות לשם.
כמה פודקאסטים שלה תבין את העניין כמה הסכום שאתה צריך מזערי ל... ב"ה.
הבאתי כיוון נוסף.....
א"א לדעת מהיכן תגיע הישועה .
הצלחות .

• הוסף לסימניות

אתה זה שערכת את התוכנית?
כתבת שהעסק נכתב ביחד עם אנשי מקצוע, אבל אם תרשה לי אני רוצה להאיר [בא', כן?] בעדינות שכמו שכתבתי התוכנית נראית לי ממש לוקה בחסר.
ובלי קשר למה שכתבת שאתה לא שולח את זה לנציגים כי אין מענה מצידם - אני לא חושב שנכון לשלוח כזו תוכנית.
הארה קטנה. תעבור על זה, וה' ישלח ברכה והצלחה בכל מעשה ידיך.
מתפלל להצלחתך, כמו רבים אחרים!!!

• הוסף לסימניות
במכתב הנ''ל כתוב על משפחות שנאלצו מסיבות מסויימות להתגרש, אבל אין חולק - יש משפחות שלא נאלצו להתגרש כלל, ומסיבות ''מסויימות'' אחרות הם עשו את טעות חייהם, והם וילדיהם משלמים על זה מחיר לנצח.
ובעיה עוד יותר קשה קשה של זוגות שצריכים להתגרש, ומסיבות "מסוימות", ובגלל אנשים "מסוימים", הם לא מתגרשים, או סובלים שנים ומתגרשים בסוף עם משפחה ברוכת ילדים...

• הוסף לסימניות
אתה זה שערכת את התוכנית?
כתבת שהעסק נכתב ביחד עם אנשי מקצוע, אבל אם תרשה לי אני רוצה להאיר [בא', כן?] בעדינות שכמו שכתבתי התוכנית נראית לי ממש לוקה בחסר.
ובלי קשר למה שכתבת שאתה לא שולח את זה לנציגים כי אין מענה מצידם - אני לא חושב שנכון לשלוח כזו תוכנית.
הארה קטנה. תעבור על זה, וה' ישלח ברכה והצלחה בכל מעשה ידיך.
מתפלל להצלחתך, כמו רבים אחרים!!!
מישהו אחר כתב את זה, אבל ברור שצריך לערוך אותו.
ושוב, לא ישבו עליו מספיק, כי אין ביקוש.
ברגע שנראה שיש עם מי לדבר, נשב ע"ז ונרד לפרטים היותר קטנים.
כמו"כ אם יש לך פרטים מסויימים (חוץ ממה שכתבת בנושא של טיפול מונע גירושין), כמובן שאשמח לשמוע.

בגדול ברגע שהנהלת הערים השונות ירצו באמת לרדת לפרטים הקטנים, יהיה מי שיתן להם תוכנית מפורטת לפרטים הקטנים היותר, לאחר ניסיון רב שנים עם פעילות מול מאות משפחות חד הוריות.
עם רצון אפשר להשיג הרבה!!
נקווה שמכאן יצא השינוי, ובעוד שנה נהיה במקום הרבה יותר טוב גם בתחום הזה (בתקווה שלא יגדל- יש עליה של 24% בשנת 2024 לעומת 2023) בעז"ה.

• הוסף לסימניות
מחפשים לעזור????
עכשיו!!!

תבדקו אם לגרושות יש כבר סוכה בנויה, פשוט מאוד
לא עירייה ולא כלום, שכנים...

והלוואי שהנושא הזה יצוף
מבחינתי, כשאני מלווה חברה קרובה רואה את הצורך הנואש של השבתות ובמיוד החגים שהילדים לא רואים מה זה תפילות וסעודות עם אבא, שם אין משמורת בשבתות...

• הוסף לסימניות
2 נקודות
1. יש יותר התיחסות סביב האישה הגרושה והילדים
לפעמים מי שנותר בודד, ללא הכנסה (היה אברך וצריך לשלם מזונות ושכירות) וללא תמיכה זה הגבר
2. שבתות וחגים- לגבר חרדי גרוש/ אישה חרדית גרושה שהילדים לא אצלה בשבת
הרבה פעמים אין איפה לעשות שבתות וחגים
זה נראה לי נושא חשוב שצריך לשים אליו לב
אם אתם מכירים משפחות כאלו

תודה על הצפת נושא חשוב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה