דרוש מידע מתי ההגרלה של עזר מציון?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
צריך לבדוק בכל המערכות אם הכל נכון,
ולכן רק מחר יפרסמו.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
שמחה לשמוע שזה המצאות אבל שמעתי את הסיפור הראשון ממקור ראשון

השני סתם סיפרו לי...

בכל אופן אני התרמתי חברה שהכרטיס שלה לא עבר ובכלל לא התקשרו אליה להתרים שום
הם בדר"כ מנסים לחייב אחרי כמה ימים שוב
לרוב זה מסתדר
(זה מה שהיה בצוות שלי בכל אופן)
מה זאת אומרת שאם לא עונים אז מתבטלת הזכייה?
הם לא התנו את הזכיה בשיחת הטלפון. נשמע לא חוקי.
בלבולי שכל

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מתקשרים גם מחר לעדכן!

• הוסף לסימניות
הנה הרשימה
IMG-20230328-WA0088.jpg

• הוסף לסימניות
איזה מרגש לראות את רשימת הזוכים מרחבי העולם
תראו כמה עם ישראל ענק
כמה חסד עשה כל אחד שתרם
אשריינו.

• הוסף לסימניות
אין מצב שמעבירים את הפרס למשהו אחר
אם בנ"א טס לחו"ל או... לא משנה
הם יכולים לפרסם את הזוכים גם בלי להודיע לאדם עצמו.
ואח"כ הם יתפסו אותו.
אני הייתי עדה להגרלה בשידור חי וכשהם לא ענו הם אמרו לא נורא, הם ידעו את זה בהמשך..
בכל אופן מישהו יודע אם יש אפשרות לשמוע את ההגרלה בשידור חי?????

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה