- הוסף לסימניות
התקשרו לזוכים?ההגרלה התבצעה
מחר יפרסמו את שמות הזוכים.
ממקור מוסמך.
התקשרו לזוכים?ההגרלה התבצעה
ממקור מוסמך.
אבא תודה....!ההגרלה התבצעה
זכיתם?אבא תודה....!
מישהו צריך לזכות..נשמע שכולם פה בטוחים שהם זוכים![]()
הם בדר"כ מנסים לחייב אחרי כמה ימים שובשמחה לשמוע שזה המצאות אבל שמעתי את הסיפור הראשון ממקור ראשון
השני סתם סיפרו לי...
בכל אופן אני התרמתי חברה שהכרטיס שלה לא עבר ובכלל לא התקשרו אליה להתרים שום
בלבולי שכלמה זאת אומרת שאם לא עונים אז מתבטלת הזכייה?
הם לא התנו את הזכיה בשיחת הטלפון. נשמע לא חוקי.
יש סיכוי שלא עבר ולא התקשרו אלי?הם בדר"כ מנסים לחייב אחרי כמה ימים שוב
לרוב זה מסתדר
(זה מה שהיה בצוות שלי בכל אופן)
על מה כתבת את זה?בלבולי שכל
התקשרו לזוכים??צריך לבדוק בכל המערכות אם הכל נכון,
ולכן רק מחר יפרסמו.
כןיש סיכוי שלא עבר ולא התקשרו אלי?
מי שלא עונה-מעביריםעל מה כתבת את זה?
הנה אני!!! זכיתי!!הנה הרשימהצפה בקובץ המצורף 1347734
איפה רואים את זה?איזה מרגש לראות את רשימת הזוכים מרחבי העולם
תראו כמה עם ישראל ענק
כמה חסד עשה כל אחד שתרם
אשריינו.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים