דרוש מידע מתי ההפגנה של הימין הקיצוני מחר בעיר העתיקה?

• הוסף לסימניות
רציתי להיות בכותל מחר
אבל לא כדאי להגיע בזמן של מהומות
נא לא לפתוח את הנושא רק לתת מידע

• הוסף לסימניות
זה אמור להיות באזור שער שכם ולא בעיר העתיקה כך שזה לא אמור לפגוע בגישה לכותל דרך העיר העתיקה
בפעם הקודמת שהייתי בכותל עם הילדים היה דקירה בשער האריות ובגלל זה סגרו את שער יפו
ב10 בבוקר מתחיל
אולי יבא השלישי ויכריע?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

לכל מי שניסתה וניסתה...וניסתה
וכל פעם נשברה מחדש
הצטרפה לזום ההוא, ולקבוצה ההיא...
בקיצ...המשקל לא מרנין
ואת רוצה לתפוס את עצמך בידיים אבל..
המוטיבציה ברצפה...
ועלתה לי המחשבה
לפתוח קבוצת...תמיכה?!
ולכן אני פונה.
למי שרוצה להצטרף לכאן
להתחיל איתי ביחד!
אנסה למקד את האשכול..
1. כל אחת בוחרת איזו דרך הכי קלה לה (לא חייב לשתף כמובן)..בלי לשפוט אף אחת. הצלחת? את משתפת שהצלחת היום לעמוד ביעד שהצבת לעצמך
לדוגמא אני בוחרת להפסיק לאכול החל מהשעה 6-7. ומבחינתי כל פעם שאצליח העידוד שלכם אולי ידרבן אותי להצליח גם מחר
יצאת להליכה? שתפי אותנו! אולי זה ידרבן גם אותנו לצאת!
2. ניתן לשתף במתכון מענין שהכנת היום. סלט /מאכל ללא ערך קלורי גבוה
3. כמובן כל טיפ שתעלי יהיה מעולה
4. כמובן -שיתוף כל שבוע כמה ירדת!- נחליט על יום מתי שנפתח רשמית את הקבוצה

יאללה? מה אומרות?

אז, כל מי שרוצה להצטרף תסמן רק לייק כדי שהשאכול לא יהיה ארוך מידי
ולפי ההענות פשוט נתחיל ;)
(וואי..מענין אם תהיה הענות..)

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה