נכתב ע"י obyektiv;899250:CARTERS 50 אחוז
צריך להיות בניו יורק בשביל להבין...בני ברקי לא יבין זאת.נכתב ע"י מילה בסלע;898955:עוד לא הבנתי מה החוויה להידחק בתורים אינסופיים (אגב, עדכון אקדמיה: תור ארוך- תורים ארוכים, ואילו תור במשחק מעגלי, שבו הממתינים שבים לתורם שוב ושוב, כמו למשל במשחקי קופסה שונים- שם מדובר ב"תורות" להבדיל מצורת ריבוי של "תורה..." סתם למי שדקדוק מרתק אותו...) ומה ההנאה לעמוד בשעות לא שעות כדי להרגיש ש"שילמתי פחות"- מילא בחינם, אבל כולה הנחה...?!
נכתב ע"י נוי;900305:חג ההודיה הוא חג לאומי לגמרי ונחגג כהודיה לה' שנתן לאמריקה עצמאות.
אבל יום שישי השחור מתנגן כמו משהו מוסלמי, שישנו שם ומהר.
אוקיי, תוריד את המילה עצמאות, הודיה על אמריקה. ואת הידע האמריקני הזה שאבתי מהספרים האמריקניים כמו:"בית קטן בערבה", וכדאי לקחת בחשבון שויקיפדיה היא לא התנ"ך (כאסמכתא או מראה מקום)נכתב ע"י תילתן;900339:בורות 1
חג ההודיה התחיל הרבה לפני שנוסדה אמריקה. ההודיה היא לא על העצמאות אלה על המזון שגילו שם מגלי אמריקה שהציל את חייהם וששינה את התפריט של העולם כולו.
בעיקר: תרנגול הודו, תירס, דלעת ועוד שאלו המאכלים שאוכלים בסעודת ההודיה.
בורות 2
עיין לעי"ל מה שהעתיק הניק למען לדעת מויקיפדיה.
חסכת לי את הצורך להגיבנכתב ע"י נוי;900349:ובכל מקרה, בורה בדברי ימי העם האמרקני זו לא כזו בושה עמוקה. אני עדיין יכולה לחיות עם זה.
נכתב ע"י נוי;900349:אוקיי, תוריד את המילה עצמאות, הודיה על אמריקה. ואת הידע האמריקני הזה שאבתי מהספרים האמריקניים כמו:"בית קטן בערבה", וכדאי לקחת בחשבון שויקיפדיה היא לא התנ"ך (כאסמכתא או מראה מקום)
ובכל מקרה, בורה בדברי ימי העם האמרקני זו לא כזו בושה עמוקה. אני עדיין יכולה לחיות עם זה.
נכתב ע"י חיננית;900425:לסיכום-היה כבר ב-22 בחודש או שנספיק לחגוג?
רוב האתרים הגדולים שולחים לארץ במחירי רצפה.נכתב ע"י שמע;900556:מי שוה יכול אחת ולתמיד להסיר לי את נושא המשלוחים לארץ?
הייתי משתמשת תמיד באנשים נחמדים שהביאו לי איתם
אבל מאז צמצום המשקל לנוסעים
אני מתקשה למצור מתנדבים.
איזו דרך ריאלית מבחינת מחיר יש לקנות באתר חו"ל ולהביא לארץ במשלוח?
תודה רבה!!!
זה נכון גם לגבי שרתים?נכתב ע"י פרסומון;900697:רוב האתרים הגדולים שולחים לארץ במחירי רצפה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים