מתי חל יום שישי השחור

• הוסף לסימניות
CARTERS 50 אחוז

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מילה בסלע;898955:
עוד לא הבנתי מה החוויה להידחק בתורים אינסופיים (אגב, עדכון אקדמיה: תור ארוך- תורים ארוכים, ואילו תור במשחק מעגלי, שבו הממתינים שבים לתורם שוב ושוב, כמו למשל במשחקי קופסה שונים- שם מדובר ב"תורות" להבדיל מצורת ריבוי של "תורה..." סתם למי שדקדוק מרתק אותו...) ומה ההנאה לעמוד בשעות לא שעות כדי להרגיש ש"שילמתי פחות"- מילא בחינם, אבל כולה הנחה...?!
צריך להיות בניו יורק בשביל להבין...בני ברקי לא יבין זאת.:)

מה זה חג ההודיה\המולד?
אצל שומרי תורה ומצוות מזכירים את הימים האלו: ה'חגא של הגוים'.
ניטל
קראצמך (דומה לשם שלהם, אך המשמעות באידיש, 'תגרד אותי'.

כמה בורות, ישר "חגא" ו- "תגרד לי" חג ההודיה הוא חג אזרחי ולא חג נוצרי. לא תאמין גם היהודים באמריקה אוכלים תרנגול הודו ממולא בתירס ולקינוח דלעת. (כמובן לא כל היהודים, אני בטוח שאתה מכיר אלפים שלא חוגגים, רק עושים שופיג "בחגא" הזה שהרי חבל על הזמן התורים אחרי הסעודה של הגויים אין סופיים...)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
חג ההודיה הוא חג לאומי לגמרי ונחגג כהודיה לה' שנתן לאמריקה עצמאות.
אבל יום שישי השחור מתנגן כמו משהו מוסלמי, שישנו שם ומהר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;900305:
חג ההודיה הוא חג לאומי לגמרי ונחגג כהודיה לה' שנתן לאמריקה עצמאות.
אבל יום שישי השחור מתנגן כמו משהו מוסלמי, שישנו שם ומהר.

בורות 1
חג ההודיה התחיל הרבה לפני שנוסדה אמריקה. ההודיה היא לא על העצמאות אלה על המזון שגילו שם מגלי אמריקה שהציל את חייהם וששינה את התפריט של העולם כולו.
בעיקר: תרנגול הודו, תירס, דלעת ועוד שאלו המאכלים שאוכלים בסעודת ההודיה.
בורות 2
עיין לעי"ל מה שהעתיק הניק למען לדעת מויקיפדיה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תילתן;900339:
בורות 1
חג ההודיה התחיל הרבה לפני שנוסדה אמריקה. ההודיה היא לא על העצמאות אלה על המזון שגילו שם מגלי אמריקה שהציל את חייהם וששינה את התפריט של העולם כולו.
בעיקר: תרנגול הודו, תירס, דלעת ועוד שאלו המאכלים שאוכלים בסעודת ההודיה.
בורות 2
עיין לעי"ל מה שהעתיק הניק למען לדעת מויקיפדיה.
אוקיי, תוריד את המילה עצמאות, הודיה על אמריקה. ואת הידע האמריקני הזה שאבתי מהספרים האמריקניים כמו:"בית קטן בערבה", וכדאי לקחת בחשבון שויקיפדיה היא לא התנ"ך (כאסמכתא או מראה מקום):)
ובכל מקרה, בורה בדברי ימי העם האמרקני זו לא כזו בושה עמוקה. אני עדיין יכולה לחיות עם זה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;900349:
ובכל מקרה, בורה בדברי ימי העם האמרקני זו לא כזו בושה עמוקה. אני עדיין יכולה לחיות עם זה.
חסכת לי את הצורך להגיב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;900349:
אוקיי, תוריד את המילה עצמאות, הודיה על אמריקה. ואת הידע האמריקני הזה שאבתי מהספרים האמריקניים כמו:"בית קטן בערבה", וכדאי לקחת בחשבון שויקיפדיה היא לא התנ"ך (כאסמכתא או מראה מקום):)

צודקת, בורות בימי דברי אמריקה זה לא אסון גדול...;)
אבל מעניין על בורות 2 מה את אומרת...:p

• הוסף לסימניות
לסיכום-היה כבר ב-22 בחודש או שנספיק לחגוג?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיננית;900425:
לסיכום-היה כבר ב-22 בחודש או שנספיק לחגוג?

יש הרבה אתרים שמושכים את המכירות למספר ימים.
למשל כאן יש עוד יומיים:
http://www.carters.com/

גם כאן עוד אפשר:
http://oldnavy.gap.com/?

כנראה שברוב האתרים. שווה ומומלץ.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מי שוה יכול אחת ולתמיד להסיר לי את נושא המשלוחים לארץ?
הייתי משתמשת תמיד באנשים נחמדים שהביאו לי איתם
אבל מאז צמצום המשקל לנוסעים
אני מתקשה למצור מתנדבים.
איזו דרך ריאלית מבחינת מחיר יש לקנות באתר חו"ל ולהביא לארץ במשלוח?

תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
מה למשל אתם קונים בחו"ל ששווה את המאמץ ואין בארץ או במחיר הזה?

• הוסף לסימניות
מקצץ צפורנים,;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמע;900556:
מי שוה יכול אחת ולתמיד להסיר לי את נושא המשלוחים לארץ?
הייתי משתמשת תמיד באנשים נחמדים שהביאו לי איתם
אבל מאז צמצום המשקל לנוסעים
אני מתקשה למצור מתנדבים.
איזו דרך ריאלית מבחינת מחיר יש לקנות באתר חו"ל ולהביא לארץ במשלוח?

תודה רבה!!!
רוב האתרים הגדולים שולחים לארץ במחירי רצפה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;900697:
רוב האתרים הגדולים שולחים לארץ במחירי רצפה.
זה נכון גם לגבי שרתים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה