כללי מתי כבר יהיה לנו מחירון????? וגם חוו"ד.

• הוסף לסימניות
טוב, עכשיו תגלי לנו: כמה שילמו לך?

• הוסף לסימניות
עפרה, אולי הקובץ המצורף יעזור לך. זו אסופית של כל מיני תמחורים שהועלו בפורום בעבר. זה כמו מחירון כזה שאספתי מפה בעיקר.

קבצים מצורפים

• מחירון לעבודות בגרפיקה.doc
    KB 93.5 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
בוא נגיד שלקחתי פחות משליש ממה שהיה עליי לקחת.

• הוסף לסימניות
גינגית - תודה, המחירון יועיל לי ודאי לפעמים אחרות, אבל בכלל לא מדובר שם על עימוד...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עפרה;319224:

תודה על הכנות...

העבודה שלך מאוד מאוד יפה. וגם אני כשראיתי את העמודים המושקעים חשבתי שנכון לקחת לא פחות מ100 ש"ח לעמוד.
אבל בתוכי אני יודעת שאם זו היתה עבודה שלי הייתי גם אני מתקשה להגיד מראש את המחיר הזה... קל להגיד לאחרים שצריך לקחת יותר... וכנראה רק אחרי עבודה של שעות שעות שעות של עבודה מושקעת ושווה כשפתאום את מגלה מה התמורה - רק אז מתחילים להפנים שזה צודק לדרוש את המחיר הנכון וההוגן המגיע לך. מבשרי אחזה...
ככה זה - כנראה קורצנו מחומר עדין במיוחד. צריך לקבל כמה כוויות כדי להתחשל... אבל כדאי להתחשל מהר:)

• הוסף לסימניות
עפרה,

• הוסף לסימניות
עפרה, תנחומי.

אבל איך אומרים פה: שיהיה זה שכר הלימוד שלך לעתיד.

ותעלי לפה עוד עבודות. נשמח לראות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עפרה;319191:
תודה לכולם.

לשאלותיכם:
קרייזי גרף/ורד - הציורים ברובם אסופים מהאינטרנט. לא אני אספתי, קיבלתי אותם מוכנים, תיקיית תמונות לכל סיפור. (אמנם קיבלתי כל פעם הרבה וריאציות של תמונות מתאימות, ובחרתי מתוכם את אלו שיצרו הרמוניה בצבעים והתאימו בסגנון).

ורד - נכון, לא עשיתי חפש-החלף אוטמטי לציורים (אף שאני כרגיל משתמשת בל סוף בחפש-החלפים, ואני יודעת איך לעשות את זה גם מCLIPBOARD! לא לזלזל!), אבל זאת משום שקיבלתי כל פעם סיפור אחד עם תיקיית תמונות, ורוב הציורים מופיעים פעם אחת בסיפור, כך שאין טעם בחפש-החלף. וגם לציורים שמופיעים כמה פעמים בעמוד - ממילא צריך למקם קודם ציור אחד כדי להקטין אותו לגודל שיתאים לתוך הטקסט, ואח"כ פשוט יותר להעתיק אותו ולהדביק עוד פעמיים-שלוש במקומות המתאימים בעמוד, יותר מאשר לפתוח חלון חיפוש.)
אגב, בעמודים שונים בספר הופיעו ארנבים שונים (בהתאם לגוונים, כנ"ל)... והרבה מילים היו ציורים בעמוד אחד וטקסט בעמוד אחר, כך שזה לא היה יעיל במיוחד.

כוונתי באמירה זו לא היתה כדי לזלזל
אלא להיפך לומר שזו היתה עבודה מרובה
גם למי שיכול לחשוב אחרת

חלק משיקולי התמחור
זה גם זמן עבודה
מעניין אותי אם תעשי חישוב
בערך כמה קיבלת לשעה ?....

נכתב ע"י עפרה;319196:
גיליון - גודל הספר את שואלת בסנטימטרים או בעמודים? סביבות חמישים עמודים, ספר גדול, כמו הספרי ילדים המעוצבים הגדולים.

אחרי שאני רואה את התוספת הזו
גם עמוד גדול, גם מעט(יחסית)עמודים
200 שח לעמוד מינימום

• הוסף לסימניות
10,000 ש"ח על כמה חודשי עבודה.. לא פשוט בכלל! גם זה מעט מאוד! וזה המחיר שאתם ממליצים.. אני מאמין שלה יצא בסביבות 3,000 ש"ח.. באמת בושות..

עפרה, אני רק מקווה שזה לא היה עיסוקך היחיד באותה תקופה ולקחת עוד כמה עבודות בדרך.. אחרת...:mad:

בכל מקרה, תני חיוך :) הכל לטובה!

ואגב, עבודה יפייפיה, אקנה לילדי את הספר בבוא היום לכשיגדל קצת.. :)

• הוסף לסימניות
מדהים מדהים מדהים! יודעת את שעות העבודה הרבות... ואכן מגיעה לך תמורה גבוהה והולמת, כפי שהציעו כאן כולם.
עיצוב מושלם, מענין, חדשני ולא מדי מפוזר. יש ספרי לימוד היום שאי אפשר לפתוח אותם מרוב עומס תמונות וקשקושים! (ועוד איזה מכוערים), בין 8 שפנים ל-15 תמונות של מקסיקו שמים כמה אותיות צבעוניות באנגלית/תרגילים בחשבון, ומזה הילדים/ות צריכים להבין.
וזה - משהו משהו, באמת מוצלח במיוחד.
לא פחות מ-100 לעמוד בשום אופן.

• הוסף לסימניות
גם אני מצטרף לקודמיי. פחות מ-5000 ל-50 עמוד אין מה לדבר בכלל.

• הוסף לסימניות
בושות אמיתיות...
יצא לי עוד פחות משהערכת, israelm24... וזה עוד כלל גם עריכה, הגהה וניקוד של הטקסטים!
טוב, אחרי סטירה כזו, בפעם הבאה אני כבר אתן מחיר-מחיר!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תודות לכולם על האיכפתיות ועל הפרגונים. לפחות זה יש לי עכשיו להעלות קצת את המורל.

• הוסף לסימניות
עפרה, לדעתי את יכולה לחזור לאותה אחת, ולומר לה - באסרטיביות, כמובן - שלא הערכת נכונה את עבודתך, ומגיע לך תוספת.

• הוסף לסימניות
בקשר לשעות - אין לי מושג כמה שעות עבדתי, כי אני עובדת על דברים שונים במקביל, והעבודה הזו לא הייתה לפי שעות אלא לפי עמודים, אז לא ספרתי...
אולי עדיף ככה.

• הוסף לסימניות
אני לא מדברת על שעות. אני חושבת שתמחור העבודה הזאת היא פר עמוד, לא שעות.

ומותר, כן, מותר לך לדרוש את המגיע לך!!!

• הוסף לסימניות
לדעתי, תראי למזמין העבודה את האשכול הזה :)

אולי זה יזיז לו משהו.

• הוסף לסימניות
אמרו כבר אל מה שחשבתי לומר
עבודה מהממת ומקצועית-אין מילים
לא בוכים על חלב שנשפך-נזהרים לא לשפוך שוב...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עפרה;319321:
בושות אמיתיות...
יצא לי עוד פחות משהערכת, israelm24... וזה עוד כלל גם עריכה, הגהה וניקוד של הטקסטים!

QUOTE]

תלמדי להפריד בין המטלות השונות. עדיף שאחרים יגיהו, ינקדו ואת רק תעמדי!!!! או שתפרטי מראש את התשלום על כל פעולה: הקלדה, תוספות, ניקוד, הגהה, עימוד, וכדומה.

• הוסף לסימניות
מה שאני עושה, גם כשאני קובעת לעבודה מחיר סגור לאל קשר לשעות - יש לי ליד המחשב יומן, ושם ברגע שאני מתחילה לעבוד ולא משנה למי, אני רושמת שעת התחלה, וברגע שאני מסיימת, אפילו אם זה רק היה 5 דקות אני רושמת. וכך אני יודעת תמיד כמה עבדתי לכל לקוח, ויכולה לחלק את הסכום שקבעתי במספר השעות שעבדתי ולדעת איך לתמחר להבא.

בכל מקרה, אני אוהבת לדעת כמה עבדתי כל יום.

את כל שעות העבודה אני מעבירה לאקסל ומומחלקת לפי לקוח, ומחשבת שם את הכל לפי דקות אפילו, שלא אכשל בגזל.

חשוב מאד מאד לרשום שעות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה