- הוסף לסימניות
ביפה נוף. בינתיים אני רואה שאין להם בכלל במלאי אבל יש מבצע ב25.אני לא קראתי, אבל חברה שלי המליצה לי עליו.
איפה הוא ב 25?
אולי בהמשך יעדכנו...
ביפה נוף. בינתיים אני רואה שאין להם בכלל במלאי אבל יש מבצע ב25.אני לא קראתי, אבל חברה שלי המליצה לי עליו.
איפה הוא ב 25?
אני קראתי אותויש כאן מישהו שקרא את ה'מסתחבל'? של אהרון גרנות, מבצע ב25
מה אתם אומרים עליו?
יאאזעקה ללא מענה מוכר לי ואני לא זוכרת על מה זה בכל מקרה נראה חדש
באתר כתוב שאזל המלאי, ומאידך כתוב שזה במלאי בחנויות (ראיתי כמות באחת מהחנויות)באתר של יפה נוף על מלא ספרים כתוב אזל המלאי.
גם כאלו שמופיעים בקטלוג.........
ואגב, על רוב ספרי הקריאה החדשים אין שום הנחה !
עריכה :
התקשרתי עכשיו למוקד ההזמנות ונאמר לי שבשבוע הבא האתר יתעדכן גם המלאי וגם המחירים.
נמתין בסבלנות..........
אבא שלי רצה להזמין אתמול משניות עטרת שלמה, והיה כתוב שאזל מהמלאי אז הוא 'ביקש' שיעדכנו אותו כשחוזר למלאי, והיום בבוקר הוא קיבל הודעה שזה חזר למלאי...באתר כתוב שאזל המלאי, ומאידך כתוב שזה במלאי בחנויות (ראיתי כמות באחת מהחנויות)
צפה בקובץ המצורף 1390574
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים