דרוש מידע מתי מתחיל שבוע הספר ביפה נוף?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש כאן מישהו שקרא את ה'מסתחבל'? של אהרון גרנות, מבצע ב25
מה אתם אומרים עליו?
אני קראתי אותו
אם לא מפריע לך דמיוני מידי מידי ולא הכי הגיוני מבחינה מציאותית (סוג של: 'הוא גילה שהוא יהודי ומיד עזר לישראלים בריגול') אז תקנה

• הוסף לסימניות
באתר של יפה נוף על מלא ספרים כתוב אזל המלאי.
גם כאלו שמופיעים בקטלוג.........
ואגב, על רוב ספרי הקריאה החדשים אין שום הנחה !

עריכה :
התקשרתי עכשיו למוקד ההזמנות ונאמר לי שבשבוע הבא האתר יתעדכן גם המלאי וגם המחירים.
נמתין בסבלנות..........

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
על כל הספרי נוסטלגיה יש כבר הנחות https://yefe.co.il/product-category/מבצעי-חודש-הספר/מבצעים-לספרי-קריאה/?filters=product_cat[35433]

דברים יפים!!!! את רחל פורמץ אני ישר קונה את שלושתם בלי לחשוב סדרה מדהימה!!!
זעקה ללא מענה מוכר לי ואני לא זוכרת על מה זה בכל מקרה נראה חדש
וכמובן ספרי הרב זריצקי שלא נס ליחם

בקיצור שווה

• הוסף לסימניות
קטע, לא ידעתי ש2 סיכות ביטחון זה של חוי רוזנברג.
זה יצא במקור תחת שם אחר

• הוסף לסימניות
אם אני הולכת לסניף עכדיו יד כבר מבצעים ביפה נוף או לא?????

• הוסף לסימניות
כן הם התחילו
יצא סדרה חדשה של מ ספרא נראה ממש יפה קניתי את כולה אני יוציא כל כמה שבתות אחד חדש
והכי כיף שבקופה זה עבר ב20 שקל ומפורסם 25

בילדים -
לגיל 8-9 בנים
מה יותר מומלץ למי שמכיר המכולת של כרמל או יהושע בריבוע?
אני זוכרת ממש מעורפל

• הוסף לסימניות
באתר של יפה נוף על מלא ספרים כתוב אזל המלאי.
גם כאלו שמופיעים בקטלוג.........
ואגב, על רוב ספרי הקריאה החדשים אין שום הנחה !

עריכה :
התקשרתי עכשיו למוקד ההזמנות ונאמר לי שבשבוע הבא האתר יתעדכן גם המלאי וגם המחירים.
נמתין בסבלנות..........
באתר כתוב שאזל המלאי, ומאידך כתוב שזה במלאי בחנויות (ראיתי כמות באחת מהחנויות)
1685966166971.png

• הוסף לסימניות
באתר כתוב שאזל המלאי, ומאידך כתוב שזה במלאי בחנויות (ראיתי כמות באחת מהחנויות)
צפה בקובץ המצורף 1390574
אבא שלי רצה להזמין אתמול משניות עטרת שלמה, והיה כתוב שאזל מהמלאי אז הוא 'ביקש' שיעדכנו אותו כשחוזר למלאי, והיום בבוקר הוא קיבל הודעה שזה חזר למלאי...

• הוסף לסימניות
ביקש באתר? כן גם אני עודכני על הסדרה החדשה של מ ספרא כי בהתחלה היה אזל מהמלאי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה