מידע שימושי מתכון דג סלמון בתנור

• הוסף לסימניות
סלומון בחרדל ודבש (חביב הילדים)
מערבבים כמות שווה של חרדל ודבש (מספיק כדי לכסות את הדג) מוסיפים שום כתוש טרי לפי הטעם שופכים על הדג ואופים מכוסה בנייר כסף לחצי שעה בחום בינוני

סלמון מהיר (והכי טעים!)
אני מכינה סלומון כך לארוחת ערב כשיש רק מבוגרים, זמן הכנה כולל בישול 15 דקות
מחממים תנור לתוכנית גריל (צלייה)
שמים פרוסות סלומון בתבנית כך שהן לא נוגעות אחת בשניה
בוזקים מלח, אבקת שום, פלפל שחור ועשבי טיבול לפי הטעם (אני משתמשת בפטרוזילה, טימין ובזיליקום)
מזלפים מעל מעט שמן זית וכמה טיפות מיץ לימון
מכניסים לתנור הכי קרוב שאפשר לגריל ל5 דקות. הופכים את הפרוסות וצולים לעוד 5 דקות וזהו, מוכן לאכילה.

• הוסף לסימניות
הכי חשוב זה סוג הסלמון-
יש את הסוגים הזולים - הם יבשים יותר וכמה שלא תשקיעי בהכנה זה לא זה.
הסוג היקר (נרווגי) הוא רטוב ועסיסי והוא עיקר הסוד להצלחת המתכונים...
המתכון שלי:
להניח את פרוסות הפילה,
לפזר מעליהן מעט תבלין גריל דג
לשפוך מעט שמן
מיץ לימון טיפה
והמון שום כתוש.
לאפות ב200 מעלות
20 דקות בדיוק- (מעבר לזה הדג מתייבש ונהרס.

• הוסף לסימניות
דג סלומון (לא פילא) שמים בתבנית חד פעמית
מכינים רוטב - מעט פלפל אדום גרוס, מעט מלח ושני כפות שמן זית ומעט לימון,
את הרוטב הזה משרים על הדג בערך חצי שעה
כמה שיני שום ומפזרים מעל עלי רוזמרין מכסים בניר כסף ומכניסים לתנור במשך חצי שעה
ואח"כ מסירים את ניר הכסף ואופים במשך 10 דקות. לשובע

• הוסף לסימניות
המיונז לא מורגש אחרי האפיה, אני לא נוגעת במיונז אבל עם זה אין כל טעם למיונז
אני מערבבת 3/4 כפות מיונז עם כף אבקת מרק בצל ומורחת משני צידי הדג
את ממליחה או עושה משהו לדג לפני זה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה