דרוש מתכון מתכון לפנקייק לכמות גדולה , יש למישהי?

• הוסף לסימניות
אני צריכה מתכון לבלילה לפנקייק- פרווה
כמות של בערך 40-50 יח'
(שיתאים למכשיר הזה -לא מחבת)
1699817007735.jpeg
:

• הוסף לסימניות
יש לי מתכון מעולה שאני ממירה את החלב למים כשאנחנו בשריים.
אין לי מושג כמה יוצא כי זה נעלם תוך כדי הכנה.
מעניין אותך?

• הוסף לסימניות
מתכון של קרין גורן מעולה. באתר שלה יש אפשרות לבחור כמה מנות ולפי זה כמות החומרים מתעדכנת.

• הוסף לסימניות
יש לי מתכון מעולה שאני ממירה את החלב למים כשאנחנו בשריים.
אין לי מושג כמה יוצא כי זה נעלם תוך כדי הכנה.
מעניין אותך?
כן, תודה
את יועת בערך כמה? (כיוןן ה10 או. 30?...)

• הוסף לסימניות
ממליצה לך לנסות כמות אחת, לראות שזה לטעמך ואז להכפיל
זה ממש פשוט וקל להכין אותם.

כוס קמח
2 ביצים
כוס מים (במקור כוס חלב)
2 סוכר וניל
2 כפיות אבקת אפיה
4 כפות שמן
לערבב הכל בבלנדר יד

זה לא יוצא מתוק, אוכלים את זה עם סירופ מייפל או דבש.
מושלם.

ואולי כאן המקום להוסיף טיפ להכנה במחבת:
מעבירה את הבלילה לבקבוק רוטב כזה שקונים בכל חנות חד"פ
ואיתו מזלפים עיגולים יפים על המחבת

• הוסף לסימניות
אפשר לקנות אבקה מוכנה לפנקייק בחנויות למוצרי אפיה - יותר נח, במיוחד לכמות גדולה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה