מתכון לפסטה קנלוני של אוסם

• הוסף לסימניות
מישהו מכיר את זה??? היה מבצע וחשבתי שזה עלי לזניה. למישהו יש מתכון לזה???

• הוסף לסימניות
את אותו המתכון של הלזניה את יכולה להעתיק לקנלוני, זה אותו רעיון רק צורה שונה, פשוט תכניסי בפנים את המילוי ומלמעלה תשפכי עוד שכבה.

• הוסף לסימניות
יש לי בבית את הספר החלבי של אביגיל מייזליק, ויש שם קנלוני במילוי תרד.
מעניין אותך?
אם כן, אסרוק בל"נ.

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שאתעסק עם תרד...
תודה בכל אופן!!!

• הוסף לסימניות
קנלוני ניתן למלא בהרבה דברים, פירה תפוא, עוף טחון, פירה עם פטריות וכו'
רק יש להקפיד לכסות אותם ברוטב שלא יתקשה בתנור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי.;913536:
קנלוני ניתן למלא בהרבה דברים, פירה תפוא, עוף טחון, פירה עם פטריות וכו'
רק יש להקפיד לכסות אותם ברוטב שלא יתקשה בתנור.

אפשר חצילים עם גבינות אu בלי כיד הדמיון

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אין לי מתכון מדוייק
אבל ב"קפה קפה" יש מנה טעימה מאד של קנלוני
הם עושים שם מילוי של פטריות וגבינות ורוטב רוזה והקרמה של גבינ"צ.. ממש מביאים את הצלחת ישירות מהתנור רותח.. זה מעדן.

אפשר לעשות איזה תערובת מפטריות מטוגנות + גבינות שונות: קוטג', גבינה לבנה, בולגרית / צפתית וכו'
רוטב רוזה זה רוטב שמנת ועגבניות, אין לי מתכון מדוייק, אפשר לחפש ברשת..
לפזר גבי"צ מלמעלה ולהכניס לתנור.

לא ניסיתי, אבל זה נשמע שזה הסגנון

בהצלחה ובתאבון

• הוסף לסימניות
אני הכנתי כמו המתכון שהעליתי ללזניה, פשוט הכנסתי פנימה את הקוטג' והגבינות (אפשר לערבב ביצה כדי שיהיה קצת יותר יציב), פיזרתי מעל רוטב עגבניות (אפשר רוטב שמנת במקום) ופיזרתי גבינה צהובה מעל.
יוצא טעים מאוד.
חשוב לשים לב למלא היטב ולא לאפות יותר מידי אלא להוציא מיד כשמתחיל להתרכך (אל-דנטה), אחרת העיגול מאבד את הצורה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה