מאפים מתכון מוצלח ללחמניות לבשר מפורק

• הוסף לסימניות
מועדים לשמחה!
מישהי הכינה פעם למניות עננים קלילות ייעודיות לבשר מפורק? אם כן אשמח מאד מאד למתכון.
יש אפשרות לקנות אותן במאפיות?
כל מידע יעזור לי מאד...

• הוסף לסימניות
ראיתי טריק למי שאין סיר אידוי, אם מענין אותך
מתכננת לנסות מחר בעז״ה

• הוסף לסימניות
הכנתי שנה שעברה בשייטה של האידוי יצא רך מאוד וארורירי אבל טעם מוזרמאוד שלא אהבתיבכלל ..ואז הכנתי לפי הפטנט של רון יוחננוב יצא קצת דחוס בפנים אבל היה טעים עם בשר מפורק וקרם ערמונים מעל .

• הוסף לסימניות
מועדים לשמחה!
מישהי הכינה פעם למניות עננים קלילות ייעודיות לבשר מפורק? אם כן אשמח מאד מאד למתכון.
כל מידע יעזור לי מאד...
אני הכנתי בשיטת ה8טנט שהיה פה בפרוג יכול להעות שזה של רון יוחננוב העליתי פה פעם, יצא מעוללללהההההה
עם בשר מפורק בטעם ברביקו9יו חסה לאליק יצא מושלם

• הוסף לסימניות
אני הכנתי בשיטת ה8טנט שהיה פה בפרוג יכול להעות שזה של רון יוחננוב העליתי פה פעם, יצא מעוללללהההההה
עם בשר מפורק בטעם ברביקו9יו חסה לאליק יצא מושלם
אפשר להכין בשר מפורק מבשר מבושל?

• הוסף לסימניות
ברור!!!
אם בישלת בשר לחג ונשאר ממנו תפרקי אותו
תעשי רוטב מבושל מקטשופ ורוטב ברביקיו אפשר מעט מים, תוסיפי את הבשר לספיגת טעמים בלבד
רק שהבשר הזה פרוס לפרוסות.. אפשר הוראות יותר ברורות לגבי הרוטב?
כי מרגיש לי שבשר מפורק צריך להיות יותר יבש.. ולא ברוטב.. אחרת הלחמניה תתרטב, לא?

• הוסף לסימניות
אפשר להלות מתכון ולא קישור?גם ללחמניות וגם לבשר.
תודה

• הוסף לסימניות
רק שהבשר הזה פרוס לפרוסות.. אפשר הוראות יותר ברורות לגבי הרוטב?
כי מרגיש לי שבשר מפורק צריך להיות יותר יבש.. ולא ברוטב.. אחרת הלחמניה תתרטב, לא?
אז מה? את עדיין יכולה לפרק אותו
לגבי הרוטב צודקת לא הסברתי מספיק
זה יוצא רוטב סמיך, הוא צריך בעצם רק לעטוף את הבשר לא לשרות.בו

• הוסף לסימניות
אז מה? את עדיין יכולה לפרק אותו
לגבי הרוטב צודקת לא הסברתי מספיק
זה יוצא רוטב סמיך, הוא צריך בעצם רק לעטוף את הבשר לא לשרות.בו
תודה רבה!!
יש מצב את מסבירה לי בדיוק איך עושים את זה? פעם ראשונה...
מפרקת בידיים את הבשר לחוטים? מסננת קודם?
ואז איך בדיוק עושים את הרוטב שכתבת?

• הוסף לסימניות
מועדים לשמחה!
כל מידע יעזור לי מאד...
לטעמי לחמניות פריקסה הכי טעימות לבשר מפורק

• הוסף לסימניות
אני הזמנתי לערב חג קוראסונים ללא מילוי וסירופ ממאפיה, [להתקשר ערב לפני להזמין]
ומילאתי באסאדו מתוק מפורק לשערות.זילפתי סילאן ואבקת סוכר, לצד סירת בטטה מתוקה,
מנת פתיחה מהממת ומשביעה!!!

• הוסף לסימניות
תודה רבה!!
יש מצב את מסבירה לי בדיוק איך עושים את זה? פעם ראשונה...
מפרקת בידיים את הבשר לחוטים? מסננת קודם?
ואז איך בדיוק עושים את הרוטב שכתבת?
ככל שאת שולקת יותר את הבשר במיים רותחים וסודה לשתיה,ככה הוא יוצא יותר רך, וקל יותר לפירוק בידיים,
וכן ממש בידיים מפרקת לשערות דקות ,
מטגנת בצל [גם כן חתוך לצורת פסים-שערות] המוןןןןן זמן עם שמן, מוספיה כף סוכר, נותנת לו להיות שקוף וזהוב ממש, מוסיפה סילאן , דבש, מלח פלפל שחור , ואת הבשר, אש נמוכה מכסה עד שהבשר נהיה מקורמל ומתוק טוב, מוסיפה שקדדדדדדדדים מולבנים שבורים מקלות,
ולתבנית.
לפני ההגשה ממלאה בקוראסון שהזמנתי / אם היה לי ממש כח הכנתי
ומזלפת מעל ...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה