- הוסף לסימניות
למי יש מתכון טוב ולא מסובך לרוטב לרביולי (יש לי את הרביולי עצמם)
נכתב ע"י bbr;698703:אני לא מבינה, כל אלה שנתנו כאן מתכונים לרטבים קונות את זה מפיצריות בסביבתן? לא מוכרים את זה באף מקום?
נכתב ע"י bbr;698737:שאלתי על הרביולי
נכתב ע"י eden7115;698751:אולי התכוונת לרביולי אבל שאלת על הרטבים
בכל מקרה, לא ידוע לי על רביולי מהדרין. ראיתי בסופר רביולי של "פסטה נונה" אבל לא בדקתי את הכשרות מכיוון שהייתי צריכה כמות גדולה וזה אומר לקנות מספר חבילות שלהם וזה הרבה פחות משתלם מקנייה סיטונאית.
דרך אגב, לגבי הרוטב שמנת - הוא מאוד טעים גם עם תפו"א ובטטה מבושלים שפורסים לפרוסות על תבנית, שופכים מעל את הרוטב ומקרימים בתנור.
נכתב ע"י sarit_f;699253:לגבי השמנת לבישול - יש תקופה בשנה שזה בהכשר בדץ? אף פעם לא נתקלתי! תעדכני אותי כשיהיה, אקנה סטוקים..גם מבחינת האחוזי שומן השמנת לבישול הרבה יותר טובה, היא עם 15% או משהו כזה לעומת 32-38% בשמנת להקצפה..
נכתב ע"י bbr;699232:התכוונתי שכל אלה שנותנות מתכונים לרטבים הן יוצקות את הרוטב על רביולי, לא?! אז אם הן מכינות רטבים יש להן רביולי ולכן שאלתי מאיפה הן משיגות, אבל יכול להיות שהן מעלות גם מתכונים לסתם פסטה, ולאו דווקא לרביולי.
אבל את מבחינתך צודקת, כנראה לא ביטאתי את עצמי כמו שצריך.![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים