מתכונים והפעם - קרים

• פותח הנושא mig
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;802123:
כשבאמת חם ו"לא בא לי" לעמוד ליד הכירים,
אוכלים אצלינו הרבה טוסטים – חלביים – עם גב"צ,
פרווה – עם נקניקיות סויה (כן, כן זה טעים מאד)
ואפילו בשריים – מומלץ מאד להשקיע עוד כ- 40 ₪ לטוסטר בשרי – לחמניוות עם פסטרמה, או אפ' לצלות שם סטייקים מתובלים (עם נייר אפיה)

בתאבון
חני

האמת,
חיכיתי לך :)

יש לך עוד הצעות לאוכלים מעוטי/ חסרי פחמימות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;802139:
יש לך עוד הצעות לאוכלים מעוטי/ חסרי פחמימות?

יש הרבה מאכלים מעוטי פחמימות,
היתה תקופה שלא אכלתי פחמימות כלל, אבל זה כלל הרבה גבינה, ביצים- קשות או חביתות למיניהן (עם פטריות, עם אפונה, עם בצל ועגבניות, שקשוקה וכדו') עם סלטי ירקות כל מיני + פריכיות אורז – בארוחה חלבית
ובארוחות הבשריות – הכל עם בישולים
ולא זה מה שאת מחפשת כרגע – עד כמה שהבנתי.
אבל אני אחשוב ואנסה להיזכר עוד בימי הקיץ הלוהטים.

אם את רוצה הכנתי בשבת סלט חדש (אצלנו) מאד מרענן
שככל: עלי בייבי, פטריות טריות, נבטים סיניים (עבים), וקוביות מלפפון טרי.
הרוטב – (אין לי כמויות מדויקות) מיונז, מעט רוטב סויה, שום, מיץ לימון וקצת מים.
הכל נחטף ברגע.
(כדאי לשים את הרוטב רק סמוך לאכילה כדי שהירקות ישארו קריספים (כך כותבים?!)

אגב, הקטנה שלי ( בת ארבע) אכלה ביומיים האחרונים לארוחת צהרים – אבטיח
ולא הסכימה אפילו לטעום את האוכל המבושל. (ויתרתי לה משום שהיא עקשנית לא קטנה בכל הנוגע לאוכל, אבל משלימה אח"כ את החסר....)

בתאבון
חני

• הוסף לסימניות
מבשלים אוכל טוב ומדליקים את המזגן...
מי מרגיש בבית את החום שבחוץ?

לבן עם פרות זה באמת מוצלח ואם תוסיפו גרנולה או ברנפלקס זה יהיה עוד יותר טעים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י gol;802289:
מי מרגיש בבית את החום שבחוץ?
מי שאין לו מזגן...

(דווקא יש לנו, ב"ה, אבל זכרונם של ימי החום:eek: לא מש ממני עד עצם היום הזה:cool:)

• הוסף לסימניות
זה רעיון!

נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;802211:
...לארוחת צהרים – אבטיח...
בתאבון
חני

זה רעיון

• הוסף לסימניות
הרעיון שלי:

1. קונים פירות, והרבה, מכל המינים, ו - בזול...
2. מרסקים בבלנדר, מוסיפים מים (וסוכר/ממתיק למעוניינים)/ טיפות מיץ לימון / מערבבים בבלנדר
היטב, אפשר להוסיף פתיתי קרח.............
3. מקררים היטב, ושותים לרויה...

• הוסף לסימניות
חתיכות תפוז מעורבבות בקופסת קוטג'. משביע, מרענן וטעים מאד. זו היתה ארוחת הצהריים שלי לפני שהלקטוז התחיל להרים את האף.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה