מחשבון מדעי
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
מה הכוונה יצאה מסכרת הריון?
לפני תום ההריון?
חזרה על הבדיקות ויצא תקין?
לפני תום ההריון?
חזרה על הבדיקות ויצא תקין?
הבעיה בעוגה זה גם הקמח=סוכר.מקפיצה
אשמח לקבל מתכונים לעוגות טעימות וקלות
לסכרת הריון
מניסיון תודה !
קמח כוסמין לא טוב??הבעיה בעוגה זה גם הקמח=סוכר.
אשמח לעוד דברים- אני בשמירה ככה שבעלי עושה קניות אז אשמח להקל עליו ולתת לו רשימה מדוייקתלטעמי האישי
זה ממש מוצלח -אין לי מנויות בחברה
ופלים קוביות קטנות של מן-אפשר לאכול מזה כמות נחמדה למנה קטנה של 15פחמימה
צפה בקובץ המצורף 1966720
באיזה סופרים? באזור ירושלים? יודעת?יש בסופרים
עוגות ועוגיות ופלים -ללא סוכר.
דברים ממש טובים.
לפעמים יותר זול ונח (וטעים) לקנות
וכתוב על החבילה כמה פחמימה זה כל עוגיה
אני אישית שגיליתי את השפע בחנויות ממש הוקל לי
בהצלחה רבה
רשמתי בהודעות הראשונות באשכול - מספר עוגות ללא קמח. (גבינה, בראוניז וכו)קמח כוסמין לא טוב??
מה כולן אוכלות כמה חודשיים לא אוכלים עוגות? מה עם שבועות??
אני ממש מבינה אותךאשמח לעוד דברים- אני בשמירה ככה שבעלי עושה קניות אז אשמח להקל עליו ולתת לו רשימה מדוייקת
שמחה שעזרו לך הדברים האלו. כנראה שלא באמת היתה לך סכרת רצינית אלא רק גבולית...אני ממש מבינה אותך
הייתי במקום הזה לא מזמן
בלבול ותסכול ועצבים ..שאין מה לאכול והכל אסור
עד שמלאי את הבית בתמונות שצירפתי לך
עוגות/שוקולד/מעדן/עוגיות ופלים טעים ממש
ופשוט נרגעתי
אכלתי את זה לפי הכללים ממש
וב"ה היה לי מאד מאוזן
אפשר לאפות כמובן אבל לא תמיד יוצא טוב והחומרים יקרים
וגם לא תמיד יש סבלנות וכח לאפיה.
אז זה לא בדיוק מתאים לאשכול הנל של מתכונים
אבל חשוב לדעת שיש שפע עצום וזול בחנויות (בר כל ,אושר עד וכו)
תמיד בשמחות בלב שמח
צפה בקובץ המצורף 1966750צפה בקובץ המצורף 1966753צפה בקובץ המצורף 1966757החחחאאצפה בקובץ המצורף 1966755צפה בקובץ המצורף 1966756
rhon.co.il
www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //