- הוסף לסימניות
דוקא אצלי אמרה הרבה חלבימביאים כאן הרבה חלבי אני שמעתי גם מדיאטנית שחלבי מתפרק לסוכר ,ולא כדאי לצרוך הרבה ואם בכלל...אז איך זה מסתדר?
דוקא אצלי אמרה הרבה חלבימביאים כאן הרבה חלבי אני שמעתי גם מדיאטנית שחלבי מתפרק לסוכר ,ולא כדאי לצרוך הרבה ואם בכלל...אז איך זה מסתדר?
אולי חלבי עם אחוז שומן גבוהה?דוקא אצלי אמרה הרבה חלבי
זה מה שאני מכירה. חלבי עם אחוזי שומן גבוהים. (וקצת חלבי רגיל)אולי חלבי עם אחוז שומן גבוהה?
דל לקטוז זה לא בלי סוכר של החלב, אלא הלקטוז הוא דו סוכרי וכשכתוב דל לקטוז הכוונה שהוא מפורק ל2 סוגי סוכרים פשוטים.תלוי איזה חלבי
לצרוך רק מוצרי חלב דלי לקטוז
וכשמפרקים את הסוכר הוא הופך מפחמימה מורכבת לפחמימה פשוטהדל לקטוז זה לא בלי סוכר של החלב, אלא הלקטוז הוא דו סוכרי וכשכתוב דל לקטוז הכוונה שהוא מפורק ל2 סוגי סוכרים פשוטים.
בחלב דל לקטוז יש עט יותר פחמימה (זניח ממש) לעומת חלב רגיל. זה מטעה
מה זה: סוויטאנגו?אני השתמשתי בסוויטאנגו
הכל תקתק, רק בסוף התחילו בעיות, אבל זה היה במקביל לרעלת ולהשתוללות הסכרת
השבוע הכנתי לעצמי, בלי סכרת ובלי הריון, משקה ללא סוכר, כי אני לא שותה מתוק
משקה לימונענע גרוס
שמתי בקופסא סוויטאנגו+מים רותחים, סחטתי 4 לימונים והורדתי והשריתי עלי נענע
טחנתי הכל בבלנדר יד (אחרי שהנוזל התקרר למנוע את בישול הנענע)
במעבד מזון מרסקים את הנוזל הנ"ל עם קוביות סוכר, שותים ונהנים
בעיקרון במוצרים ללא סוכר מורכבים עם תחליפי סוכר וממתיקים מלאכותיים שזה לא בריא בכלל ובוודאי לא בהריון.....בלת"ק אז אולי זה כבר לא קשור לאשכול
אבל כשאנחנו אכלנו תקופה בבית תזונה ללא סוכר
ראיתי שבמקום להמיר כל דבר עם תחליפי סוכר ועניינים
הכי מוצלח לקנות מראש מאכלים שהם ללא סוכר
סוכריות ללא סוכר, ריבת חלב ללא סוכר (אפשר להכין עם זה עוגת שמנת וריבת חלב) וכו'
מה זה: סוויטאנגו?
מה ההכשר של המוצרים ?כי בתמונה לא מופיע ההכשר.........כל מוצרי סוויטאנגו, אותו הדבר בלי הסוכר
היי, אנחנו סוויטאנגו ובאנו להיפטר מהסוכר בעולם. אצלנו תוכלו למצוא את המוצרים שלנו במארזי חיסכון עם משלוח מהיר עד הביתwww.googleadservices.com
בד"ץ העדה החרדיתמה ההכשר של המוצרים ?כי בתמונה לא מופיע ההכשר.........
כן בדיוק עכשיו פתחתי שוב מוצר וראיתי את ההכשר תודה!בד"ץ העדה החרדית![]()
rhon.co.il
www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים