- הוסף לסימניות
נכתב ע"י מפרגנת;1332952:סלט חמוצים:
כל סוגי החמוצים מקופסאות שימורים
חציל
מלפפון חמוץ
זיתים
2-3 ציפקה(לא חייב)
לרסק בבלנדר ולהוסיף מיונז
--
נכתב ע"י מפרגנת;1332952:סלט חמוצים:
כל סוגי החמוצים מקופסאות שימורים
חציל
מלפפון חמוץ
זיתים
2-3 ציפקה(לא חייב)
לרסק בבלנדר ולהוסיף מיונז
נכתב ע"י GRN;1332948:זיתים, להרתיח מספר דקות
שום (חובה!)
פלפל שחור
וזהו
אה, אני שמה שמן זית
אולי יום אחד המרתי את המיונז בשמן זית?
תשאלו את זהבה..
נכתב ע"י efrat1;1332764:איזה חביב.
גם אני מאופקים
באיזה שנים למדתן?
אויש, את יודעת כמה פעמים זרקתי טחינה? ואני לא מהזורקים...נכתב ע"י יונה יונה;1333011:בחיים לא נתקלתי בטחינה מקולקלת, גם שבועיים מהעשיה,
ואם יוצאת כמות גדולה מדי טחינה מצוינת בהקפאה.
מעניין כמה בוגרות אופקים מסתובבות כאן..נכתב ע"י arv;1333105:אני סיימתי לפני שמונה שנים וGRN שנה או שנתיים מעלי (לא זוכרת)
נכתב ע"י מפרגנת;1331371:רוטב פיצה
חומוס
מטבלי שום שמיר ליד ירקות
רטב אלף איים
סלט אבוקדו
חריף ביתי
תיכף הזכר בעוד..
נכתב ע"י wald;1333532:מה המרשם של המטבל שום שמיר ??
תודה!!!
אני עושה רוטב פיצה קלי קלות:נכתב ע"י wald;1333165:רוטב פיצה
5 כפות רסק עגבניות
3 כפות מיונז (מיוקל גם יוצא מצויין)
כף גדושה אורגנו
1/2 כף מלח
1/2 כוס שמן
1/2 כוס מים
1/2 כפית פלפל שחור
כף סוכר
כפית פפריקה חריפה
3 שיני שום
לערבב היטב בבלנדר.
מומלץ לדייק בכמויות.
יוצא טעים!! כמו בחנויות המובחרות.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים