נכתב ע"י userit;1942564:רוצה יפה או טעים?
מעלים פה הרבה מתכונים, שכוללים ריצ' ושימורים.
דוחה בעיני, אבל השאלה מה הצורך שלך.
אני פשוט מכינה שייקים בבלנדר על בסיס מיץ תפוזים/מים/חלב, עם פירות קפואים,
יוצא מעולה. להסמכה, אני מוסיפה זרעי צ'יה (זרעים חסרי טעם, בריאים מאד אך לא מומלצים לנשים הרות), שקדיה או חמאת בוטנים. אבל המטרה בשייקים שלי שונה, וכך גם הרכיבים.
נכתב ע"י userit;1942564:רוצה יפה או טעים?
מעלים פה הרבה מתכונים, שכוללים ריצ' ושימורים.
דוחה בעיני, אבל השאלה מה הצורך שלך.
אני פשוט מכינה שייקים בבלנדר על בסיס מיץ תפוזים/מים/חלב, עם פירות קפואים,
יוצא מעולה. להסמכה, אני מוסיפה זרעי צ'יה (זרעים חסרי טעם, בריאים מאד אך לא מומלצים לנשים הרות), שקדיה או חמאת בוטנים. אבל המטרה בשייקים שלי שונה, וכך גם הרכיבים.
נכתב ע"י GRN;1942881:וואו, נשמע ממש מעניין! אשמח אם תרחיבי עוד בעניין
נכתב ע"י userit;1944003:אני מזמינה פירות קפואים מגוונים (בירושלים יש מישהי ששולחת אריזות של 500 גרם או 2 ק"ג, משלוח מאד זול, 5 ימים בשבוע. קוראים לה frozen fruits, בהכשר של הרב רובין),
הקליפה)
נכתב ע"י סטודנטית;1944148:אשמח לקבל את הטלפון
הכנתי לאירוע לסוכות יצא מדהים וטעים להפליא!1 ריצ'
1 אפרסק משימורים (בלי הנוזל)
0.5 בקבוק משקה תות בננה.
לערבב בבלנדר.
מאד טעים!!!!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים