מצטרפת לבקשהחיפוש בפורום העלה חרס בידי...
הרוב זה מתכונים לעוגות ואשכולות ללא מספיק מידע..
אני צריכה מתכונים עם מינימום עבודה (בדגש על מינימום!) לסעודה חלבית.
נגיד קיש בטטה ופטריות, לזניה וכאלה - והכי חשוב - שניתן להכין עכשיו ולהקפיא...
אנא עזרו לי....
יש לך מתכון קל וטוב ללזניה?לזניה מצוינת בהקפאה.
גם פשטידות בדרך כלל סבבה לגמרי, ורוב המאפים.
עלים של בלינצ'ס קופאים טוב (בלי המילוי).
עוגות גבינה פחות מומלץ להקפיא.
www.krutit.co.il
www.prog.co.il
השבוע טעמתי לזניה מהקפאה (קנויה).לזניה טובה בהקפאה?
לא יודעת איזה מתכון יש לךכדורי גבינה אפשר להקפיא?
תוכלי להביא מתכון?לא יודעת איזה מתכון יש לך
אנחנו מכינים קבוע לשבועות ומקפיאים
איזה מרקם היה לזה?השבוע טעמתי לזניה מהקפאה (קנויה).
היה טעים, אבל המרקם הלך...
מתכון מושלם!תוכלי להביא מתכון?
www.prog.co.il
כדורי גבינה קלים שגם ילדים יכולים להכיןתוכלי להביא מתכון?
אני הכנתי לפני שבועיים לזניה שאין כדוגמתה ... ופשטידת פטריות שמצאתי פה והייתה מעולה! את הפשטידה הקפאתי ויצא מצויין אבל את הלזניה לא העזתי להקפיא. פחדתי שהרוטב יהיה חסר או יבש אבל הבנתי שיש איזה משחק עם הכמות של החלב שהיה יכול לפתור את הבעיה הזו.יש לך מתכון קל וטוב ללזניה?
ופשטידות ?
עלים של בלינצ'ס זה יותר מידי עבודה..
ועוגות שמרים גבינה כן עובר טוב הקפאה?
אני ממליצה על מתכון מאתר מתכונים ב10 דקותתוכלי להביא מתכון?
איזה מרקם היה לזה?
תוהה אם שווה לי להשקיע בזה..
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //