כמה זמן לוקח להתרכך?אורז עם אפונה יבשה
את האפונה מכינים כך:
משרים בוררים
מטגנים בצל מוסיפים את האפונה ורסק עגבניות מלח פלפל שום
ומכסים במים קצת יותר מהאפונה ומבשלים עד לריכוך
נראה לי שלושת רבעי שעה אבל לא בטוחהכמה זמן לוקח להתרכך?
א"פ לא הצלחתי להביא לריכוך מושלם):
לא כתבתי את ההודעה כתשובה להודעתךמסכימה איתך מאד!
ולהווי ידוע שארוחות הצהרים שלנו בד"כ אינן מורכבות מ3 מנות, אבל ממש לא פסטה וסויה (לא
קונה את הדבר הזה)
אני מכינה ארוחות עשירות, מגוונות, ומאד טעימות. (אם יורשה לי, כאנונימית, אני במיוחד אוהבת את המטבח, ב"ה גם יודעת, מכינה שמחות, חגים, קידושים ברמה גבוהה מאד מכל הבחינות. מוצאת את עצמי עסוקה לעיתים קרובות בהדרכת בנות משפחה וידידות באיך ומה מכינים וכו', שומעת כבר שנים את השאלה: למה את לא פותחת קייטרינג?)
ולמה אני מציינת את כל זה? כי דווקא מהמקום הזה אני מרגישה שימים אלו הם לא הזמן לחגיגות.
ועם כל ההבדלים עדיין נראה לי שמוקרמים ומילקשייקים הם סוג של חגיגה בכל בית.
(ומי שאלו הסטנדרטים שלה, שתואיל בבקשה להתחיל להזין את בני ביתה בארוחות מאוזנות ומזינות)
תודה ובהצלחה לכולן.
איזו מנה עיקרית שהיא מנת חלבון פרווה יש חוץ מדגים?
עדשים!איזו מנה עיקרית שהיא מנת חלבון פרווה יש חוץ מדגים?
עדשים הם לא חצי חלבון?עדשים!
מנת עדשים שוות ערך לבשר
קטניות פלוס פחמימה שווה חלבון שלםעדשים הם לא חצי חלבון?
אמרו לי פעם שאם לוקחים קטניות פלוס משהו, לא זכור לי מה.. זה נהיה חלבון שלם.
אבל קטניות, לא בטוחה שהם חלבון
מה שכן, בייצים הם חלבון..![]()
לא ככ הבנתי
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים