מתכון מעולה לארוחה של פחמימות וחלבון מתאים במיוחד לילדים
לוקחים מס' תפו''א קלופים ומבשלים אותם עד שיהיו רכים
לוקחים כף גדולה ובכל תפו''א עושים סוג של חור די גדול למעלה
מטבלים את התפו''א עם קצת פפריקה שמן ומלח
לוקחים ביצים ומעל כל תפו''א שמים את החלמון של הביצה (בתוך החור שיצרנו) בצורה שהחלבון נשפך על התבנית , כך מכינים את כל התפו''א על התבנית מסודר כשמעל כל תפוח חלמון ביצה ומכניסים לתנור לכ-20 דק'
טעים מאוד! שווה לנסות!
אז ככה בסה"כ טורטיות שאפיתי שתי דקות ומרחתי עליהם גבינה + טונה + בצל סגול +חסה +עגבניה ועוד כיד הדמיון
הי!אז ככה בסה"כ טורטיות שאפיתי שתי דקות ומרחתי עליהם גבינה + טונה + בצל סגול +חסה +עגבניה ועוד כיד הדמיון
ומעל שפכתי רוטב פסטו, לגיוון רוטב חרדל ודבש ביתי מתכון שפעם שניקית העלתה פה בפורום אני חושבת "רוח סערה" ומגלגלים חותכים באלכסון ומגישים
איך את מכינה?בסה"כ טורטיות שאפיתי שתי דקות
איך מכינים רוטב פסטו?אז ככה בסה"כ טורטיות שאפיתי שתי דקות ומרחתי עליהם גבינה + טונה + בצל סגול +חסה +עגבניה ועוד כיד הדמיון
ומעל שפכתי רוטב פסטו, לגיוון רוטב חרדל ודבש ביתי מתכון שפעם שניקית העלתה פה בפורום אני חושבת "רוח סערה" ומגלגלים חותכים באלכסון ומגישים
אני קונה מוכן של חברת דורות קפואאיך מכינים רוטב פסטו?
תודה
זה סוג של שעועיתאפשר לשאול מזה מש?
איך מסתד רעם זה שריצ' הוא מתוק?כל מרק ירקות אפשר להוסיף ריצ' - יוצא ממש מוקרם
כשיושבים שבעה ל"ע יש מי שמכין את האוכל לאבלים, אבל כשאת צריכה להתמודד עם זה - זה כבר קצת שונה (אגב לאבלים מותר לאכול בשרי כך שיש הרבה יותר אופציות למבושל.תגידו לי,
אם הייתם יושבים שבעה (חלילה!) גם הייתם עסוקים במתכוני גורמה חלביים, לשדרוג האוירה והחוויה הגסטרונומית?!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים