דרוש מתכון מתכונים מהובינר אתמול

• הוסף לסימניות
בריסקט זה מספר 4
זה מספר 3.

מה זה בכלל נתח מספר 3? בשר מספר 3 או בריסקט הוא למעשה חזה בקר. כלומר, מדובר בחלק קדמי של הפרה והוא ממוקם ממש בתחתית החזה. בריסקט נחשב לנתח יחסית קשיח, בעיקר בגלל שהוא ממוקם באזור שהפרה בתנועה קבועה וכתוצאה מכך, הנתח מתקשה (זכרו, ככל שאזור יותר פעיל בבשר, הנתח היה יותר קשיח לעומת כאלה שנמצאים באזורים לא פעילים)

• הוסף לסימניות
צריך על חום 150
יוצא נפלא -לאטום טוב טוב
מספר 3 אני עושה קבוע על 200 מעלות ל 30 דק' ואז מורידה ל-120 מעלות לעוד 5 שעות בערך. יוצא מעולה.
כמובן שאני עוטפת טוב טוב טוב -נייר אפיה + 4 שכבות של נייר כסף- מכסה בנייר כסף פעמיים לרוחב ( בלי לחתוך, מעבירה מלמטה) ואז אותו דבר לרוחב התבנית פעמיים.
אני עושה מהמתכון של @java מאמינה שיהיה מעולה עם התיבול מהוובינר. רק תראו את הצורת עבודה שלה

• הוסף לסימניות
ערב טוב
אפשר בבקשה
שישלחו לי את הקובץ של כל המתכונים שהיה היום בזום של השף חיים בורנשטיין
או קבלת קישור שנפתח בנתפרי תודה רבה

• הוסף לסימניות
זה?

• הוסף לסימניות
זה?
כן
תודה ענקית אין מילים עזרת לי ממש
לילה טוב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה