עוילם הישיבעס
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
על איזה מספר בשר המליצו?
לא יודעת מה זה במספרים.
טעות, בריסקט זה מס' 3בריסקט זה מספר 4
על איזה מספר בשר המליצו?
לא יודעת מה זה במספרים.
טעות, בריסקט זה מס' 3בריסקט זה מספר 4
זה מספר 3.בריסקט זה מספר 4
צריך על חום 150בריסקט זה 3. גם אני הכנתי, ואחרי 4 וחצי שעות יצא לי מפוחם...
עשיתי על 130 מעלות, עם נייר אפייה מעל ו3 שכבות של נייר כסף...צריך על חום 150
יוצא נפלא -לאטום טוב טוב
מספר 3 אני עושה קבוע על 200 מעלות ל 30 דק' ואז מורידה ל-120 מעלות לעוד 5 שעות בערך. יוצא מעולה.צריך על חום 150
יוצא נפלא -לאטום טוב טוב
www.prog.co.il
כןזה?
![]()
מתכונים וובינר פרוג
בצק לפיצה: חצי קילו קמח שקית אבקת אפיה 25 גרם שמרים לערבבב יחד 300 גרם מים 2 כפות שמן זית 5- 7 גרם מלח להוסיף בסוף ללוש 6 דקות בצק סופגניות: חצי ק"ג קמח 30 גר' שמרים מתחילים לערבב קמח ושמרים במיקסר ואז- אבקת אפיה 2 סוכר וניל 100 גר סוכר רגיל לאחר שהכל מעורבב מוסיפים את כל הנוזלים: 2 ביצים 1/...docs.google.com
תוכליי לעשות לייק?תודה ענקית אין מילים עזרת לי ממש
מוזר אני תמיד עושה ככה ויוצא מעדןעשיתי על 130 מעלות, עם נייר אפייה מעל ו3 שכבות של נייר כסף...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים