- הוסף לסימניות
סליחה על השאלה הלא קשורה
אפשר דוג לתיק עבודות מושלם (בגרפיקה)?
אפשר דוג לתיק עבודות מושלם (בגרפיקה)?
אוקיי, בהחלט שיקול.זה בדיוק הנקודה
צריך לצאת מנקודת הנחה שאנחנו לא הולכים להיות התותחים ואז לשקול את העניין.
בתכנות לא חייבים להיות תותחים ובדיוק בגלל שפסלת 99% זה הסיבה שכדאי ללמוד תכנות.
לפעמים הרווח הזה תלוי בהפסד של דברים אחרים.ובנוסף מי שכל כך מוצלח בתכנות כמו שאת מתארת בגרפיקה
ירוויח עשרה פעמים מה שמרוויחים בגרפיקה.
(מישהו שמע על זה זה שבצוות הפיתוח לרכב האוטונומי של גוגל כל אחד מרוויח 100,000$ לחודש?)
https://www.geektime.co.il/google-waymo-brain-drain-big-payouts/
אני עם נטפרי כך שאין לי מקור מדויק מעבר לזה.
https://www.geektime.co.il/devs-salary-israel-vs-us/
https://www.geektime.co.il/ivc-2018-salary-expectations/
עדות אישית:
אני עובדת בהייטק במשרת סטודנט
ומקבלת - עכשיו, כשאני רק באמצע הלימודים (יש לי עוד שנתיים לפחות) - 10K.
ואני לא חריגה.
יכול גם יותרכמה זה רמה ג' במספרים?
הבנתי ש18 לא?
מה זה הכי גבוה? מנכל אינטל?אני בדיוק מתלבטת אם לנסות משרת סטודנט באינטל או לנסות מטריקס, משרד ממשלתי וכד'
הבנתי שבמשרדים ממשלתיים רמה ג זה סביבות 20 אלף וזה הכי גבוה.
לכמה הכי גבוה אפשר להגיע באינטל?
ואת יודעת אם אני נכנסת למשרת בדיקות או אוטומציה אפשר להתקדם שם בקלות?
אני בדיוק מתלבטת אם לנסות משרת סטודנט באינטל או לנסות מטריקס, משרד ממשלתי וכד'
הבנתי שבמשרדים ממשלתיים רמה ג זה סביבות 20 אלף וזה הכי גבוה.
לכמה הכי גבוה אפשר להגיע באינטל?
ואת יודעת אם אני נכנסת למשרת בדיקות או אוטומציה אפשר להתקדם שם בקלות?
משרה באינטל שאולי יהיה בה בה קצת אוטומציה והרב דבאג(קצת יותר מQA הבנתי) היית ממליץ?אוטומציה זה דבר אמיתי
QA אי אפשר להגיע רחוק
תסתכלי מה העבודה שתלמדי בה הכי הרבה.
השווי שלך עולה לפי העבודה המקצועית שעשית (ולפי השם של החברה)
אם יש לך עבודה משמעותית באינטל אפילו בשכר נמוך יותר זה שווה.
אין ספק שהדרישות ממך באינטל יהיו גבוהות יותר מאשר דרישות במקום אחר ולכן תתקדמי בהתאמה.
זוהי דעתי מוזמנים לחלוק
חחח... ממש לא אכפת לי.....מה זה הכי גבוה? מנכל אינטל?
מוסיפה על דברי, לאור פניות באישי:כשהייתי צריכה להחליט על מסלול, התלבטתי בלי סוף בין גרפיקה לתכנות.
בסוף הלכתי על גרפיקה, משום מה חששתי שתכנות ישעמם אותי.
הכל משמים, אבל אכלתי את הלב אח"כ.
השוק רווי לחלוטין, מכיוון שגרפיקה אפשר ללמוד גם בקורסי ערב -בשונה מתכנות.
המשכורות לשכירות נמוכות, ולא לכל אחת מתאים להיות עצמאית מהבית.
רוב המסלול כלל לא השתבץ בגרפיקה.
הסתובבתי כמה וכמה שנים במזכירות+גרפיקה+הוראה - מה שלא סיפק אותי. המשכורת - רעב.
בינתיים למדתי בניית אתרים בפרוג, ועבדתי בערבים בבניית אתרים. ראיתי שזה מעניין ומושך.
ויום אחד (אחרי התייעצות עם רב גדול ועם גרפולוג יועץ תעסוקתי) קמתי ועזבתי הכל.
למדתי קורס פיתוח 10 חודשים בוקר (לא ברור איך שרדנו כספית), ועם סיומו השתבצתי בתור מפתחת קליינט, בתנאים טובים יחסית.
במשרה באינטל רק צריך לוודא שזה באמת באינטל עצמה ולא דרך חברת קבלן.משרה באינטל שאולי יהיה בה בה קצת אוטומציה והרב דבאג(קצת יותר מQA הבנתי) היית ממליץ?
השאלה שלי- לכמה כסף אפשר להגיע באינטל הכי הרבה בסוף?
כי בממשלתיים מגיעים הכי הרבה ל20(אולי יש יותר- אני מתכוונת לנורמאלי...)
אתה יודע מה הכי גבוה באינטל? ידוע שמתחילים שם ביפה יחסית אבל כמה אפשר להתקדם?
?!?!?עולם התכנות הוא עולם יחסית קבוע ויציב
את מדברת אולי על עולם הסטארטאפים, אבל בהייטק הישן יותר הכל ממש יציב ולא מפטרים עובדים כל כך מהר.?!?!?
אחד החסרונות הגדולים של שוק התכנות הוא חוסר הקביעות והיציבות
גלים של גאות ושפל
פרויקטים לתקופות קצובות ואחוזי פיטורין גבוהים
בנוסף יש צרך לשמור על עצמך עדכנית כל הזמן.
ובאיזה עוד תחום אשה בת 45 עם 20 שנות ניסיון - תהיה בלתי מבוקשת דווקא בגלל גילה ה"מבוגר"??
לא ממליץ על הרבה דיבאג וקצת אוטומציה.משרה באינטל שאולי יהיה בה בה קצת אוטומציה והרב דבאג(קצת יותר מQA הבנתי) היית ממליץ?
השאלה שלי- לכמה כסף אפשר להגיע באינטל הכי הרבה בסוף?
כי בממשלתיים מגיעים הכי הרבה ל20(אולי יש יותר- אני מתכוונת לנורמאלי...)
אתה יודע מה הכי גבוה באינטל? ידוע שמתחילים שם ביפה יחסית אבל כמה אפשר להתקדם?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים