- הוסף לסימניות
אז אני בדקתי את כמות הנושרים מבין בוגרי הת"ת בו למדתי לבין ת"ת אחר שם..נשמח לשמוע על תוצאות הניסיון בעוד 20 שנה.
והתוצאות היו: 0 (!!!) מול חצי כיתה(!!!)
אז אני בדקתי את כמות הנושרים מבין בוגרי הת"ת בו למדתי לבין ת"ת אחר שם..נשמח לשמוע על תוצאות הניסיון בעוד 20 שנה.
כן.וכמות הילדים שמטופלים בבריאות הנפש\מפתחים כל מיני חרדות והפרעות
גם שואפת לאפס?
ילד שההורים לא נורמאלים והכו אותו בלי קשר יפתחו בעיותוכמות הילדים שמטופלים בבריאות הנפש\מפתחים כל מיני חרדות והפרעות
גם שואפת לאפס?
אני מסכים עם כל מילה.אחת התגובות הכואבות...
עם כל הכבוד אבל זה ממש לא נכון.
נכון שילד שממשיך במסלול הזה עלול להגיע לפשע אבל העמדה במקום כפי שצויין לעיל זה לגמרי עלול להיות פשע בפני עצמו.
אני לא אדם כ''כ מבוגר אבל הספיקו לי מס' שנים שכן אני נמצאת בתחום החינוך במיוחד בעבודה מול נוער בסיכון,
כדי להבין טוב מאד שאין מציאות של ילד שמרביץ לשם הכאה בלבד.
ילד מכה כדי להשיג משהו, נקודה.
וזה לא משנה באיזה גיל וק''ו בגיל הנעורים.
אני לא יודעת מה קורה עם הנער הנ''ל, ואין ספק שצריך להפסיק את התופעה, אבל לא בצורה הזאת.
אולי זה יפסיק את האלימות כלפי הילדים אולי לא, מה שבטוח אין הרבה סיכוי שזה יעמיד אותו במקום.
כי נער לא נבהל מכאלו דברים ברמה של ''חזרה בתשובה'' להיפך זה רק מעורר את הזעם והרצון לנקום בכל העולם.
בטח אם כל הסיפור יושב על חסך ריגשי כלשהו.
ואז מה עשינו בזה? פשוט האצנו את הדרך לכלא.(כן יש אסירים צעירים רבים בישראל שיושבים בכלא על מעשי פשע שעשו כדי ''להוכיח'' לכולם מי ה''חזק'' כאן).
אם אין לכם את האפשרות לבוא ממקום אחר, ולנסות גישה אחרת מקרבת יותר, פשוט תפנו לאנשים המתאימים (לא פרוג) ספרו להם את הסיפור ותבקשו מהם לנסות לסייע לו, אולי תצילו אותו מי יודע.
גם אם נהג משתולל בכביש אף אחד לא ישלח נהג אחר או את עצמו כדי להתנגש עם אותו אחד שילמד לקח.אני מסכים עם כל מילה.
אבל יש הבדל אחד די ברור.
יש מורה נהיגה - ויש את הכביש.
וכל אחד שעלול להפגע צריך לשים לב איזה כובע הוא לובש לפני שהוא פועל.
אם הוא לוקח על עצמו את תפקיד מורה הנהיגה, שאפו.
אחרת הוא נהג בין נהגים שעלילים להפגע, לכן די ברור שנהג שמשתולל בצורה פראית בכביש עלול להפגע, תוצאה בלתי נמנעת.
משכך, גם הילד המסכן מבין שזה העולם, ולפעמים תמונה אחת שווה יותר מאלף מילים...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים