עזרה מתנה להורים לפסח - יש רעיון?

• הוסף לסימניות
מחפשת רעיון מה לקנות להורים לפסח.
אנחנו השנה לא מכשירים את המטבח
ואוכלים את כל הארוחות והסעודות אצל הורי.
להשתתף בהוצאות החג - מבחינתם אין על מה לדבר....
מחפשת רעיון למתנה יפה ויוקרתית לתת להם
(אני חושבת שאת כל הדברים המיוחדים לפסח יש להם)
משהו איכותי ומפנק...
בסביבות 500 ש"ח ואולי גם יותר...

תודה רבה כל המסייעים!

• הוסף לסימניות
- כסא (משרדי) לראש המשפחה
- אנחנו קנינו שנה אחת מכשיר בלינצ'ס (כל הנשואים להורים) מוצלח נוח ושימושי מאוד!!
- קערה יפה לשולחן עבור המצות (שם זה נמצא כל השבוע, סוג של כלי אחסון מרכזי על השולחן) יש דברים מהממים של עץ בשילוב כסף
- עציץ יפה לשלוחן בסלון
- מפה יפה וחגיגית עם סט חבקים ומפיונים אלגנטיין לעריכת שולחנות החג

• הוסף לסימניות
סט מצעים
מערכת סטריאו

• הוסף לסימניות
מצעים - קנינו שנה שעברה
שאר הדברים - יש להם...

• הוסף לסימניות
אפשר ויטרינה לנרות
יש דברים מהממים..

שעון יפה, תמונת קיר יפה אפשר של מתנאל,
וילון לחדר שינה אם אין משהו יפה

נברשת חדשה

• הוסף לסימניות
סט צלחות / סכום /כוסות
סלסלה עם מגבות קטנות יפות לליל הסד או לנטילת ידיים

• הוסף לסימניות
תודה לכולן!
הרגע דיברתי איתה והיא פלטה לי שהיא ראתה משהו והתלהבה ממנו
אני רצה לקנות לה....

• הוסף לסימניות
תודה לכולן!
הרגע דיברתי איתה והיא פלטה לי שהיא ראתה משהו והתלהבה ממנו
אני רצה לקנות לה....

הכי כיף!! לא לשבור את הראש בכל פעם מחדש [פורים, פסח, ר''ה, יום הולדת, יום נישואין. גם לכן נשבר מזה?]

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה