עזרה מתנה להורים לפסח - יש רעיון?

• הוסף לסימניות
איפה קונים, ומה טווח המחירים?
תודה!
יש ברחוב רש"י קרוב לרחוב פינס (לא זוכרת מס' מדויק)
חנות שפתוח רק פעמיים בשבוע לשעתיים
אבל יש אפשרות להגיע לשם בכל שעות ביום
מופיע שם טלפון על הדלת, ומתקשרים ונותנים לך קוד כניסה
ולהתרשם ממה שיש שם, אפשר לדבר איתם בטלפון ולהזמין
מוזר? :Dגם לי היה מוזר הנוהל :D
אני הייתי שם ולא מצאתי מה שאני מחפשת

• הוסף לסימניות
מה מחירים שם

יש מקור הזכוכית.
אני קניתי שם ויטרינה גדולה ומאד יפה ב400 ש"ח.
הם מאדד זולים באופן כללי.
רחוב יואל 21- בבוכרים.
02-5822425
052-3670630
יצא לי לקנות אצלם הרבה אחרי השוואת מחירים במקומות אחרים- הפרש ממממאד משמעותי!!

• הוסף לסימניות
אני פעם פתחתי לי קובץ כזה, שכל פעם שמישהי מהקרובים אמרה או דיברה על משהו שהיא רוצה כתבתי לעצמי:)
ככה חסכתי לשבור את הראש מה לקנות לאמא שלי פעם אחת, שספק אם הייתי זוכרת שלפני חצי שנה היא אמרה שחולמת על כזה דבר וכו..
שמור לי כזה תזכיר בטלפון ;)

• הוסף לסימניות
אני פעם פתחתי לי קובץ כזה, שכל פעם שמישהי מהקרובים אמרה או דיברה על משהו שהיא רוצה כתבתי לעצמי:)
ככה חסכתי לשבור את הראש מה לקנות לאמא שלי פעם אחת, שספק אם הייתי זוכרת שלפני חצי שנה היא אמרה שחולמת על כזה דבר וכו..
שמור לי כזה תזכיר בטלפון ;)
קניתי את הרעיון!
תודה!

• הוסף לסימניות
יפה שאתן רוצות לכבד את ההורים עם מתנה - יש כאלו שלא איכפת להם בכלל מההורים והאם הם לבד בליל הסדר או לא

• הוסף לסימניות
לפעמים המטפלת הרגשית של הילד אשמה בכך

• הוסף לסימניות
אז מה בסוף קניתן?

• הוסף לסימניות
אתמול נזכרתי שקיבלתי למייל פרסום של תמונת שמן של ישיבות פונוביז' ומיר וכן של הכניסה למירון, נראה לי ב-280 ש"ח
אם תהיי מעוניינת, אשלח לך את הפרסום כי הבנתי שלפרוג אסור להעלות כזה דבר לא אישור פרסום

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה