מצפה לישועת ה׳
משתמש חדש
- הוסף לסימניות
אני יעביר לבעלי... תודהטוב אז לגברים שבינינו
מתי נלמד כבר שלפעמים צריך לדעת גם לקבל????
אני יעביר לבעלי... תודהטוב אז לגברים שבינינו
מתי נלמד כבר שלפעמים צריך לדעת גם לקבל????
יש כאן מישהו שיכול להנות מזהאני רציתי מאד לקנות כלי לפיצוחים שיש אולי פח קטן ליד בשביל הקליפות או משהו כזה
אפילו מצאתי והזמנתי כזה אבל הוא לא מוצלח גדול מידי
אם מישהי ראתה כזה דבר אני אשמח
אני מוכנה לתרוםיש כאן מישהו שיכול להנות מזה
אולי תרצי למכור לנו אותו?
כנראה שהמשפט הזה הוא לא נכון ביחס לרוב האנשיםדווקא לפעמים ההפתעה הורסת את הכל
כשאשה קונה לבעלה מתנות יקרות היא צריכה קודם להיות מעודכנת במצב בבנקיש גם מתנות יקרות
יתכןכנראה שהמשפט הזה הוא לא נכון ביחס לרוב האנשים
אתה לא נהנה מהפתעות אף פעם???יתכן
יותר פעמים מתאכזבאתה לא נהנה מהפתעות אף פעם???
לטוב או למוטב?אין אין אין על הפתעות
לטובלטוב או למוטב?
למה שלא תביא לידיעת אשתך מדי פעם בדרך אגב איזה דברים אתה אוהב ותשמח לקבל, וככה תיפתר הבעיה??יותר פעמים מתאכזב
פיתרון לחצי מהבעיות בדורלמה שלא תביא לידיעת אשתך מדי פעם בדרך אגב איזה דברים אתה אוהב ותשמח לקבל, וככה תיפתר הבעיה??![]()
הפתרון לחצי השני הוא לשתוק?פיתרון לחצי מהבעיות בדור
ל-ד-ב-ר
צריך להיות חכם כדי להבין לאיזה חצי בדיוק!!הפתרון לחצי השני הוא לשתוק?![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים