דרוש מידע מתנה ליום הולדת

• הוסף לסימניות
אני קניתי לאחד מהימי הולדת כוס כסף בגודל של רביעית
מתאים להבדלה או ל4 כוסות.
הכוס עצמה עולה בסביבות 300 והצלחת עוד 100-150 (תלוי בדגם)
1621945691284.png

• הוסף לסימניות
ו
אני רציתי מאד לקנות כלי לפיצוחים שיש אולי פח קטן ליד בשביל הקליפות או משהו כזה
אפילו מצאתי והזמנתי כזה אבל הוא לא מוצלח גדול מידי
אם מישהי ראתה כזה דבר אני אשמח
יש כאן מישהו שיכול להנות מזה
אולי תרצי למכור לנו אותו?

ואפרופו רעיונות למתנות
היה כאן פעם רעיון של ארנק עם קופונים בתוכו שהאישה נותנת לבעלה בהקשר לחיים שלהם
חמוד ולא יקר.

רעיונות נוספות שהבאתי:
סט לשולחן שבת (מפית לחלות וכלים) + הזמנתי את הוריו בהפתעה
כסא מנהלים (מצריך בדיקה שלו מה נח לו)
גביע לקידוש מכסף
ארוחה מושקעת שהכנתי ושלחתי לו למשרד
ברכות שאספתי מהמשפחה ומהילדים וסידרתי בהפתעה ליד המיטה (אפשר לגלגל בבלוני הליום כמספר השנים)
מייל ששלחתי לכל העמיתי בעבודה ובני המשפחה עם בקשה שישלחו לו מייל עם ברכות ואיחולים או שיתקשרו
(בהקשר לנ"ל בעלי עשה פעם הפתעה לאביו וביקש מהגבאי שיתן לו עליה ושלח לשם מזונות. אבל הוא ידע שאביו יהנה כי זה היה קהילה חברית יש כאלה שלא יאהבו)

בהצלחה
מה שחשוב שתהיה מחשבה ורצון שיהנה
הוא בטוח ירגיש את זה

• הוסף לסימניות
יש גם מתנות יקרות כמו-
שעון של GANT.
אוצר החוכמה.
מחשב נייד קומפקטי להקלדה של חידושים וכדו'.
מנגל של גז (ענק) לעל האש.
ועוד...

• הוסף לסימניות
יש לי מכירהבייתית של שעוני מותג.
ואנחנו בהחלט מוכרים תווי שי/ שעון עם אופצייה להחליף.

אם רלוונטי לך
polaktime

בגימייל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה