עזרה מתנה לצוות משרד חגים

• הוסף לסימניות
מחפשת רעיון למתנה עד 80 ש"ח ממותגת הבאנו כבר כל השנים דברים לשולחן שבת, מכשירי חשמל וכ"ו....

מחפשת רעיון למשהו מקורי ושימושי!!

• הוסף לסימניות
תודה,
מעדיפה מתנה ממש עם מיתוג של החברה
משהו למטבח/ לבית...
הבו רעיונות!!!!!!

• הוסף לסימניות
תנסי לפנות אליהם

סלמור - סחר חשמל בינלאומי ש.ש (1992 ) בע"מ
ד.נ. אשרת קיבוץ שמרת 25218 / ת.ד. 33334 חיפה 33031
טלפון : 04-9558165-7 פקס : 04-9558118
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

ע.מ. 511751828

________________________________________________________________________________________________________________________

• הוסף לסימניות
לא תמיד נחמד שהבית כולו בכלים עם לוגו מהעבודה (מנסיון)

• הוסף לסימניות
לא תמיד נחמד שהבית כולו בכלים עם לוגו מהעבודה (מנסיון)
שולחן השבת של ההורים שלי היה מורכב כולו מ"עטרת שלמה".
מפה לחלות, זמירות שבת, מחזיק למפיונים, וכו'
רק היה חסר שלט לדלת "משפחת סורוצקין"..... ;)

• הוסף לסימניות
תנסי לפנות אליהם

סלמור - סחר חשמל בינלאומי ש.ש (1992 ) בע"מ
ד.נ. אשרת קיבוץ שמרת 25218 / ת.ד. 33334 חיפה 33031
טלפון : 04-9558165-7 פקס : 04-9558118
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

ע.מ. 511751828

________________________________________________________________________________________________________________________
שלחתי פניה, להצע"מ,

מכירים ספקים נוספים שמספקים כמות?

• הוסף לסימניות
שולחן השבת של ההורים שלי היה מורכב כולו מ"עטרת שלמה".
מפה לחלות, זמירות שבת, מחזיק למפיונים, וכו'
רק היה חסר שלט לדלת "משפחת סורוצקין"....כל מה
שולחן שבת חילקנו קומפלטטט
עכשיו תפתחו את הראש לדברים שימושיים אחרים!!!

• הוסף לסימניות
מחפשת רעיון למתנה עד 80 ש"ח ממותגת הבאנו כבר כל השנים דברים לשולחן שבת, מכשירי חשמל וכ"ו....

מחפשת רעיון למשהו מקורי ושימושי!!
הכי חשוב זה שיהיה שימושי, יש מקומות ששולחים איזה קישוט לקיר בעיצוב מסוים שלא כולם מתחברים, מה יש לעשות עם זה.. כנ"ל עציץ וכו'..
הייתי אומר אולי איזה כלי יצירתי למטבח שאפשר להכין איתו משהו, או בכל שטח אחר העיקר שיהיה שימושי ולא ישלח להעלות אבק באיזה חור עד המקבל הבא
ואפילו שובר זוגי למסעדה מהודרת יכול להיות נחמד.
כדאי גם להכניס גם איזה ממתק טעים בחבילה גדולה שיוכלו לחלק לילדים.
כותב מניסיון עם קרובי משפחה

• הוסף לסימניות
אם מתעקשים אצלכם על מיתוג של המתנה אז היא צריכה להיות משהו שימושי ופרקטי ולא מוצר נוי
אני קיבלתי בעבר מהעבודה ערכה לספורט של 2 משקולות וגומיה למתח, אצלי זה די שימושי..
עוד משהו שקיבלתי ויצא לי להשתמש - צידנית שומרת חום/קור

• הוסף לסימניות
עוד רעיונות- יש?
חברות שמספקות מוצרים בכמויות, מכירים?

• הוסף לסימניות
אני מכירה מפעל למוצרים יחודיים למתנות. שור אומנות יהודית 0548492661

• הוסף לסימניות
כיסוי לפלטה

אם זה לאו דווקא לשימוש בחג:
מפיץ ריח חשמלי(רק להביא עם כמה בקבוקי טיפות)
רמקול קריוקי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה