עזרה מתנה לצוות משרד חגים

• הוסף לסימניות
אם תרצי, יש מדריך טוב שקצת מדייק את הנושא של איך לבחור מתנה טובה שמשאירה חותם.

דבר נוסף,

matanotimneshama gmail.com

הם מתעסקים הרבה עם מתנות ייחודית שמשאירות גם ערך וגם בתקציב סביר

• הוסף לסימניות
מקרן קטן ואיכותי מאוד, עם שלט רחוק
קניתי לבית וכן נתתי בתור מתנות, מאוד מושלם
מאז שיש לנו את זה הילדים משתעשעים ומסתכלים כל הסרטים והתמונות שבמצלמה דרך המקרן, ולא הורסים את המצלמות
אם זה יקר לכם יכול להיות שאם תקנו כמות תוכלו למצוא ביותר זול בחבילות הדילים
וגם יש תקופות של המבצעים שזה יכול להיות זול בהרבה יותר

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
שכחתי לציין שיש מישהו שמוכר כאן בארץ את אותה המוצר מאותה החברה ואותה הדגם בדיוק בלא פחות מ400 ש"ח

• הוסף לסימניות
אם את מחפשת מקורי- זה בטוח,
שימושי- יכול להיות גם בשימוש יומיומי.
"יומן מטרה"- הייתי שמחה אם תעבירו לבוסית שלי שאני רוצה אותו למתנה:)
סוג של דבר שכיף לקבל במתנה אבל לעצמי אני לא מפרגנת.
לרשום בגוגל "יומן מטרה"

• הוסף לסימניות
אם את מחפשת מקורי- זה בטוח,
שימושי- יכול להיות גם בשימוש יומיומי.
"יומן מטרה"- הייתי שמחה אם תעבירו לבוסית שלי שאני רוצה אותו למתנה:)
סוג של דבר שכיף לקבל במתנה אבל לעצמי אני לא מפרגנת.
לרשום בגוגל "יומן מטרה"
בדיוק באתי לכתוב על יומן מטרה
הוא גם עוד יותר מושקע השנה, מתאים ממש למתנה (מבחינת עיצוב והבלטות בכריכה מאד יפה)
הלוואי הייתי מקבלת!!
בינתיים אני דווקא כן מפרגנת אותו לעצמי! מגיע לי מתנות ממני:)
ממליצה מאד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה