צריכה רעיונות למתנות לחתן בתקופה של בין הארוסין לחתונה
פה יש לכם דברים מדהימים, מהכלה לחתן ומהחתן לכלה. שווה להכנס!אפשר רעיונות גם מהחתן לכלה?
@פוטושופרית אשמח אם תעלי קטלוג מלא- של כל הדברים שיש לכם..קופצת על האשכול.. @פוטושפרית יש לך אולי רעיונות גם לימי נישואין...
אם הוא מעשן: מצית יוקרתי עם כיתוב "לחתן המדליק"
אני מכירה חנות בביתר עם זה עוזר לך יש להם שם מצתים יפהפיים והם חורטים ויש להם כל מיני מתנות מעניינות לגבריםאיפה אפשר להשיג מצית שאפשר לרשום עליה דברים??
כמו לחתן המדליק?
איפה עושים את זה?? הרבה זמן חיפשתי ולא מצאתי לפאלפונים כשרים (נוקיה 208..)מגן לפלאפון עם חריטה של השם שלו
אותי זה מעניין, תוכלי לתת לי שם וכתובת של החנות?אני מכירה חנות בביתר עם זה עוזר לך יש להם שם מצתים יפהפיים והם חורטים ויש להם כל מיני מתנות מעניינות לגברים
חברה שלי עשתה על E 1200איפה עושים את זה?? הרבה זמן חיפשתי ולא מצאתי לפאלפונים כשרים (נוקיה 208..)
אותי זה מעניין, תוכלי לתת לי שם וכתובת של החנות?
איפה אפשר להשיג מצית שאפשר לרשום עליה דברים??
כמו לחתן המדליק?
אני קניתי בSOHO יש להם סניפים בממילא ובקניון רמת אביב...@נעמה93 איפה אפשר לקנות את המתלה הנ"ל?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים