עזרה מתנות לחתן בין הארוסין לחתונה

• הוסף לסימניות
ואם אתם עדיין מחפשים מתנה
אז אפשר לקנות לו עוד סט של ספרים (בנוסף למה שכבר נתתם לו לאירוסין)
כמו סט של טור או ש''ס מהדורת פנינים וכן על זה הדרך
שכשיקימו את ביתם יהיה להם מה למלאות בספרייה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
איפה אפשר להשיג מצית שאפשר לרשום עליה דברים??
כמו לחתן המדליק?
אני מכירה חנות בביתר עם זה עוזר לך יש להם שם מצתים יפהפיים והם חורטים ויש להם כל מיני מתנות מעניינות לגברים

• הוסף לסימניות
שעון מותג
גביע כסף טהור
פלאפון (אם עדין אין לו)
בושם יוקרתי (אם זה הסוג)
רמקולים

• הוסף לסימניות
אני מכירה חנות בביתר עם זה עוזר לך יש להם שם מצתים יפהפיים והם חורטים ויש להם כל מיני מתנות מעניינות לגברים
אותי זה מעניין, תוכלי לתת לי שם וכתובת של החנות?

• הוסף לסימניות
בושם,ארנק,שעון
פיג'מה ולפתח עליה תמונה שלכם ולכתוב חולמת עליך....
מצית ביחד עם מטען ולחרוט על זה משפט יפה(לא זוכרת את המשפט משהו בסגנון לא תכבה האהבה...)
לפגישה אחרונה אחותי הביאה משהו שגיס שלי אמר שמזה הוא החי התלהב....
היא קנתה אלבום כזה עם כיתובים והדביקה מלא תמונות שלהם מכל הפגישות וליד כל תמונה או יותר נכון עמוד כתבה משפט מתאים וזה יצאה מושלם!!!
בעמוד האחרון היא שמה תמונה של חתן וכלה בחתונה ובפוטושופ היא החליפה אתץ הפנים ושמה תפנים שלה ושל בעלה.....
קיצור באמת יצא מושלם!!!!!

• הוסף לסימניות
היי יש למשהוא רעיון למתנה לחתן אני לא הכי יודעת מה הם אוהבים לקבל חפתים ועניבה או סגנון של תמונות של שתינו שמעוצבות על משהוא

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה