דרוש מידע מתפתח חרם צרכני גדול ומקיף על אסם

מצב
הנושא נעול.
הבעיה האמיתית של אוסם שדווקא בפסטה אין להם מה להציע יותר מאחרים. ומי שיקנה טעמן פעם פעמיים רק יתעצבן יותר למה אוסם עשקו אותו כ"כ הרבה שנים, וימשיך לקנות טעמן.
תקנו אותי אם אני טועה

הבעיה האמיתית של אוסם שדווקא בפסטה אין להם מה להציע יותר מאחרים. ומי שיקנה טעמן פעם פעמיים רק יתעצבן יותר למה אוסם עשקו אותו כ"כ הרבה שנים, וימשיך לקנות טעמן.
תקנו אותי אם אני טועה
זה לא נכון
של אוסם באמת הכי טעים

תקנו אותי אם אני טועה
זה לא נכון
של אוסם באמת הכי טעים
ועוד לא טעמתם פסטה "ברילה";);)

מודה
ההכשר שלהם לא משהו אם אני לא טועה (לפחות מה שמביאים אצלינו...)
אני דווקא כן טעמתי...
משהו בין טעמן לאוסם.... תלוי בסגנון צורה (לא יודע מה הקשר אבל זו המציאות)
ולגבי ההכשר זה לא "מנצסטר"? שנחשב הכשר טוב?
והמחיר בדיוק כמו אוסם!

אני דווקא כן טעמתי...
משהו בין טעמן לאוסם.... תלוי בסגנון צורה (לא יודע מה הקשר אבל זו המציאות)
ולגבי ההכשר זה לא "מנצסטר"? שנחשב הכשר טוב?
והמחיר בדיוק כמו אוסם!
אם זה רק בין טעמן לאוסם ואותו מחיר אז עדיף כבר אוסם לא?

אני דווקא ניסיתי חברה שלישית ולא התאכזבתי בכלל..
חברת מנה תחת המותג יש.

יוצא לי הרבה פעמים להכין תבניות של קוגל איטריות, מסתבר שהטעם האהוב ביותר היה שייך דווקא לאיטריות של יש.
כמה פשוט.
כל חבילה עולה בסביבות 2.90.
בעוד שחבילה דומה של אוסם עולה 5 ש''ח במבצע.

יוצא לי הרבה פעמים להכין תבניות של קוגל איטריות, מסתבר שהטעם האהוב ביותר היה שייך דווקא לאיטריות של יש.
כמה פשוט.
נראה לי שמי שמייצר את האטריות לקוגל עבור "יש" זו חברת "שיבולים" (אטריות סבתא)
אגב, נשמח למתכון

נראה לי שמי שמייצר את האטריות לקוגל עבור "יש" זו חברת "שיבולים" (אטריות סבתא)
אגב, נשמח למתכון
אופס... נכון.
בדקתי שוב זה אכן שיבולים.
משום מה היה זכור לי שזה מנה, אולי טעיתי עם מוצר אחר שלהם.

אבל לא משנה, העיקרון הוא אותו עיקרון.
שווה לנסות.
אגב, נשמח למתכון
בשמחה.
אני אעלה את זה בלנ''ד לפורום מתכונים בעז''ה.
כאן זה נראה לי מידיי היסחפות..

מתוך ויקיפדיה באנגלית https://en.wikipedia.org/wiki/Nestlé
The COVID-19 pandemic did not affect Nestlé negatively. Due to lockdowns, people bought more packaged foods, not only coffee and dairy products, but also pet products, which increased the company's sales. Nestlé is recording its strongest quarterly sales growth in 10 years.[66]

מגיפת COVID-19 לא השפיעה על נסטלה לרעה. עקב הסגרים, אנשים קנו יותר מזונות ארוזים, לא רק קפה ומוצרי חלב, אלא גם מוצרי חיות מחמד, מה שהגדיל את מכירות החברה. נסטלה רושמת את גידול המכירות הרבעוני החזק ביותר מזה 10 שנים.[66]

אז למה להעלות מחירים ?

נערך לאחרונה ב:
מתוך ויקיפדיה באנגלית https://en.wikipedia.org/wiki/Nestlé
The COVID-19 pandemic did not affect Nestlé negatively. Due to lockdowns, people bought more packaged foods, not only coffee and dairy products, but also pet products, which increased the company's sales. Nestlé is recording its strongest quarterly sales growth in 10 years.[66]

מגיפת COVID-19 לא השפיעה על נסטלה לרעה. עקב הסגרות, אנשים קנו יותר מזונות ארוזים, לא רק קפה ומוצרי חלב, אלא גם מוצרי חיות מחמד, מה שהגדיל את מכירות החברה. נסטלה רושמת את גידול המכירות הרבעוני החזק ביותר מזה 10 שנים.[66]

אז למה להעלות מחירים ?
מתי אנשים יבינו סוף סוף שחברות בסדר גודל כזה לא מעלות מחירים בצורה כזו בגלל הפסד. אלא דווקא להיפך.

נקודה שראויה לציון.
גם אם יש כאלו שממש קשה להם לוותר על מוצר פלונית דווקא מחברה אלמונית,
לא בטוח שילדיהם אניני טעם כהוריהם...

תקחו את זה בחשבון כשאתם ממש מתקשים לוותר על העונג המיוחד בפסטה של אוסם על פני הפסטה של טעמן...

הבעיה האמיתית של אוסם שדווקא בפסטה אין להם מה להציע יותר מאחרים.
בדיוק לכן התחילו עם הפסטה, אם לדוג' היו עושים חרם על קוקה קולה
(שאגב, העלו את המחירים משמעותי ע"י ירידה בכמות השתיה)
זה לא היה עושה את הבזזזז' כי אנשים לא היות עומדים בזה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה