זה לא נכוןהבעיה האמיתית של אוסם שדווקא בפסטה אין להם מה להציע יותר מאחרים. ומי שיקנה טעמן פעם פעמיים רק יתעצבן יותר למה אוסם עשקו אותו כ"כ הרבה שנים, וימשיך לקנות טעמן.
תקנו אותי אם אני טועה
זה לא נכון
של אוסם באמת הכי טעים
על טעם וריח...לדעתי ממש לא
הבעיה האמיתית של אוסם שדווקא בפסטה אין להם מה להציע יותר מאחרים. ומי שיקנה טעמן פעם פעמיים רק יתעצבן יותר למה אוסם עשקו אותו כ"כ הרבה שנים, וימשיך לקנות טעמן.
תקנו אותי אם אני טועה
ועוד לא טעמתם פסטה "ברילה"זה לא נכון
של אוסם באמת הכי טעים
אגב בחול אוכלים את זה אם זה יצור באיטליהועוד לא טעמתם פסטה "ברילה"![]()
מודהועוד לא טעמתם פסטה "ברילה"![]()
אני דווקא כן טעמתי...מודה
ההכשר שלהם לא משהו אם אני לא טועה (לפחות מה שמביאים אצלינו...)
אם זה רק בין טעמן לאוסם ואותו מחיר אז עדיף כבר אוסם לא?אני דווקא כן טעמתי...
משהו בין טעמן לאוסם.... תלוי בסגנון צורה (לא יודע מה הקשר אבל זו המציאות)
ולגבי ההכשר זה לא "מנצסטר"? שנחשב הכשר טוב?
והמחיר בדיוק כמו אוסם!
על טעם וריח...אם זה רק בין טעמן לאוסם ואותו מחיר אז עדיף כבר אוסם לא?
נראה לי שמי שמייצר את האטריות לקוגל עבור "יש" זו חברת "שיבולים" (אטריות סבתא)יוצא לי הרבה פעמים להכין תבניות של קוגל איטריות, מסתבר שהטעם האהוב ביותר היה שייך דווקא לאיטריות של יש.
כמה פשוט.
אופס... נכון.נראה לי שמי שמייצר את האטריות לקוגל עבור "יש" זו חברת "שיבולים" (אטריות סבתא)
אגב, נשמח למתכון
בשמחה.אגב, נשמח למתכון
נסטלה קנתה את אוסם לפני 7 שנים בערךאוסם זה בעצם נסטלה ?
מתי אנשים יבינו סוף סוף שחברות בסדר גודל כזה לא מעלות מחירים בצורה כזו בגלל הפסד. אלא דווקא להיפך.מתוך ויקיפדיה באנגלית https://en.wikipedia.org/wiki/Nestlé
The COVID-19 pandemic did not affect Nestlé negatively. Due to lockdowns, people bought more packaged foods, not only coffee and dairy products, but also pet products, which increased the company's sales. Nestlé is recording its strongest quarterly sales growth in 10 years.[66]
מגיפת COVID-19 לא השפיעה על נסטלה לרעה. עקב הסגרות, אנשים קנו יותר מזונות ארוזים, לא רק קפה ומוצרי חלב, אלא גם מוצרי חיות מחמד, מה שהגדיל את מכירות החברה. נסטלה רושמת את גידול המכירות הרבעוני החזק ביותר מזה 10 שנים.[66]
אז למה להעלות מחירים ?
בדיוק לכן התחילו עם הפסטה, אם לדוג' היו עושים חרם על קוקה קולההבעיה האמיתית של אוסם שדווקא בפסטה אין להם מה להציע יותר מאחרים.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים