מתקן נייד לרקע

• הוסף לסימניות
בוקר טוב, האם מישהו יודע איפה אפשר להשיג מתקן נייד לרקע הכי בזול? האם שווה לקחת יד שניה??
תודה :)

• הוסף לסימניות
וואווווווו כמה תגובות....... אף אחד לא יודע על זה כלום? מישהו קנה פעם מתקן נייד?
בבקשה, זה חשוב לי...

• הוסף לסימניות
לי יש נייד
למה את צריכה אותו??לסטודיו בבית?

• הוסף לסימניות
כן. איזה יש לך?

• הוסף לסימניות
אז למה את רוצה דווקא נייד ולא נייח??
אני קניתי מפוטופריק

• הוסף לסימניות
אני יכולה להשאיל את המערכת הניידת שלי כדי שתבדקי אם זה נח לך לעבוד איתה.
יש חיסרון למערכת חצובות ניידת שהיא תופסת הרבה מקום.
באולם ארועים זה לא משמעותי, אבל בבית...

• הוסף לסימניות
אני רוצה נייד כי יש לי חדר גדול בבית, שם אני אצלם בעז"ה קבוע בבוקר, ואת הציוד אני רוצה להשים אח"כ בחדר אחר...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מילכי;785540:
אני רוצה נייד כי יש לי חדר גדול בבית, שם אני אצלם בעז"ה קבוע בבוקר, ואת הציוד אני רוצה להשים אח"כ בחדר אחר...
אז את תעבירי כל פעם את הציוד מחדר לחדר?? נדמה לך...;)
בכ"א,את הולכת להשתמש ברקעי נייר?? אם כן,עדיף לך נייח.

• הוסף לסימניות
זה לא כל כך נורא,
גם לי יש רקע נייד, ולשבת אני מכניסה לחדר
מתרגלים לזה
(אני מצלמת בסלון)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliM;785549:
אז את תעבירי כל פעם את הציוד מחדר לחדר?? נדמה לך...;)
בכ"א,את הולכת להשתמש ברקעי נייר?? אם כן,עדיף לך נייח.

אני גם מצלמת בבית, הרקעים (נייר) במתקן נייח לתקרה, ממש לא מפריע. מספיק לי להעביר את שאר הדברים ומשטח הפרומייקה, תאמיני לי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RMO;785614:
אני גם מצלמת בבית, הרקעים (נייר) במתקן נייח לתקרה, ממש לא מפריע. מספיק לי להעביר את שאר הדברים ומשטח הפרומייקה, תאמיני לי.
כי לך יש מתקן נייח אז הרקעים תלויים לך בתקרה ואת רק מגלגלת אותם למעלה.. היא רוצה נייד...
קחי בחשבון גם שבנייד יש לך מקום לתלות רק רקע אחד,ולהחליף כל פעם גלילי רקע כבדים - זה לא כזה קל....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliM;785710:
כי לך יש מתקן נייח אז הרקעים תלויים לך בתקרה ואת רק מגלגלת אותם למעלה.. היא רוצה נייד...
קחי בחשבון גם שבנייד יש לך מקום לתלות רק רקע אחד,ולהחליף כל פעם גלילי רקע כבדים - זה לא כזה קל....

נו, זהו בדיוק , אני מנסה לשכנע אותה לקנות נייח. זה הרבה יותר נח.

• הוסף לסימניות
אפשר גם להיות יצירתיים ולבנות מתקן שמתאים לנתונים בחדר שלך
אחינועם העלתה תמונות של מתקן שבנתה
אצלי זה בסלון, מאחורי הוילון יש מתלים שמונחים עליהם מוטות עם רקעים מגולגלים
בסיום ה"הצגה" סוגרים את הוילון ולא נודע כי בא אל קירבנה...
בהזדמנות אצלם את זה... כשיהיה לי זמן..

• הוסף לסימניות
כמו שיצרתית אמרה ויותר מזה,
כי המתקן שלי הוא גם נייח וגם נייד כי בעשרים שניות שולפים אותו מהתקרה (הוא משאיר אחריו שתי טבעות קטנות בתקרה.)
הוא קל ונוח ועולה כמה עשרות שקלים בלבד.
הנה שאר הפרטים אודות המתקן שלי.

• הוסף לסימניות
קודם כל תודה לכולן :) אני ממש עכשיו מתחילה עם כל העניין וחוששת מאוד ממתקן נייח... אבל לפי מה שאתן כותבות הוא הרבה יותר קטן ונוח מהנייד.... אז נראה לי שבאמת עדיף! המשך יום מקסים :) וכמובן שאני אעלה תמונות......

• הוסף לסימניות
חחחח על תזלזל........ :) העיקר התמונות..........
הגודל הוא 3.5 על 4.7 מ'.

• הוסף לסימניות
הוא קל ונוח ועולה כמה עשרות שקלים בלבד.
בכמה מדובר בערך?לי יש ניד והוא אכן מאד מסורבל

• הוסף לסימניות
אכן עלה לי 80 ש"ח כל החומרים, והמתקן כבר עומד - אחינועם אין עלייך!!!! :)
רק רציתי לשאול איך את מגלגלת את הנייר כל פעם?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה